net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με έντονο WSBK αέρα η νέα έκδοση της ZX-10R

Kawasaki Ninja KRT Replica

Για το 2016, η Kawasaki όπλισε την γκάμα των supersport μοντέλων της με μία ακόμα έκδοση του νέου Ninja ZX-10R, το οποίο είναι βαμμένο στα αγωνιστικά χρώματα της ομάδας του WSBK.

 
To ήδη επιβλητικό Kawasaki Ninja ZX-10R του 2016 αποκτά έναν ακόμα χρωματισμό. Η Kawasaki διέθεσε στην αγορά την νέα του έκδοση, που ονομάζεται ZX-10R KRT-ακρωνύμια του Kawasaki Racing Team. 

Η νέα έκδοση δεν φέρει κάποια αλλαγή στα τεχνικά χαρακτηριστικά ή κάτι επιπρόσθετο από την «απλή» ZX-10R, παρά μόνο αισθητικές αλλαγές, που αφορούν τον χρωματισμό, ο οποίος κινείται στις αποχρώσεις της Kawasaki Racing Team του WSBK, με την εταιρεία να προσπαθεί να φέρει το μεγάλο Ninja πλησιέστερα εμφανισιακά με την αγωνιστική των Jonathan Rea και Tom Sykes. Το χαρακτηριστικό πράσινο της Kawasaki εναλλάσσεται με το μαύρο, ενώ στο κέντρο της μοτοσικλέτας διακρίνεται σε ασημί γραμματοσειρά η ονομασία του μοντέλου. Επίσης, το εξωτερικό δοχείο αερίου στις εμπρός αναρτήσεις είναι κόκκινο, αντί πράσινου στην «απλή» έκδοση. 

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα έναντι 19.390 ευρώ, 200 ευρώ ακριβότερα από την συμβατική έκδοση του μοντέλου που κοστολογείται στα 19.190 ευρώ. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ