net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλήρως ανανεωμένα τα Liberty, διατηρώντας όμως τα χαρακτηριστικά εκείνα που αγάπησε και εκτίμησε πληθώρα αναβατών.

Νέο Piaggio Liberty

Κομψό, ελαφρύ, εύκολο στην οδήγηση, με υψηλές επιδόσεις και φιλικό προς το περιβάλλον: Το νέο Liberty είναι πλήρως ανανεωμένο, παραμένοντας όμως πιστό, στις αξίες που εξασφάλισαν την πολύ επιτυχημένη του πορεία.

 
Το Piaggio Liberty αποτελεί ορόσημο στην εξέλιξη της κατηγορίας της δίτροχης μετακίνησης. Είναι συνώνυμο της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Αν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997, το Liberty είναι από τα σπάνια προϊόντα που κατόρθωσε από μοντέλο σε μοντέλο να παραμείνει πιστό στο ίδιο και στο όνομά του, να εκσυγχρονίζεται συνέχεια ικανοποιώντας και τις ανάγκες της νέας γενιάς πελατών.

Το Piaggio Liberty έχει σημειώσει με επιδέξιο τρόπο μεγάλη επιτυχία, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από τους πιο απαιτητικούς πελάτες, χάρη στην ικανότητά του να πληροί τις ανάγκες μετακίνησης και ελευθερίας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει στυλ, μειωμένο βάρος, ευκολία και ασφάλεια στην οδήγηση. 

Έπειτα από 18 χρόνια επιτυχημένων πωλήσεων που ξεπερνούν τις 900 χιλιάδες μονάδες, το Piaggio Liberty έχει πλήρως ανανεωθεί σύμφωνα όμως με τις αξίες που ενέπνευσαν το αρχικό μοντέλο και με στόχο την κάλυψη των ολοένα και πιο έντονων απαιτήσεων για ένα όχημα που να χαρακτηρίζεται από ανώτερη ποιότητα, ελαφριά αίσθηση αλλά ταυτόχρονα σταθερό, εύκολο στη χρήση με εξαιρετικές επιδόσεις και κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις στην υπηρεσία της ασφάλειας.


Νέοι κινητήρες, νέα εργονομία, νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, καθώς και νέες κομψές γραμμές σε συνδυασμό με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου οι οποίοι, ήδη από το πρώτο Liberty, προσέδωσαν στο συμπαγές σκούτερ όλη τη δυναμική ασφάλεια μιας ανώτερης κατηγορίας οχημάτων ώστε να εδραιωθεί ουσιαστικά στην κατηγορία οχημάτων με μεγάλους τροχούς.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ