net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανέωση παντού για το Liberty που φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του.

Νέα LED φώτα, νέα σχεδίαση, νέο πιρούνι και αυτή είναι μόνο η φωτογραφία της εμπρόσθιας όψης...

Nέο Piaggio Liberty

Το νέο Piaggio Liberty στις εκδόσεις των 50, 125 και 150 κ.εκ., εμφανίζεται ριζικά ανανεωμένο προκειμένου να προσδώσει μια νέα διάσταση στον τομέα των αστικών μετακινήσεων, διατηρώντας παράλληλα τις αρετές των προηγούμενων, ιδιαίτερα επιτυχημένων υλοποιήσεων.

 
Βασικός στόχος των ανθρώπων της Piaggio, ήταν η δημιουργία ενός οχήματος που να χαρακτηρίζεται από ανώτερη ποιότητα, να έχει ελαφριά αίσθηση αλλά και σταθερότητα, να είναι εύκολο στην οδήγηση και φυσικά, να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις για τον χαρακτήρα του, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε καύσιμο. 

Νέοι κινητήρες, νέα εργονομία, νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας όπως το ABS, το οποίο παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων 125 και 150 κ.εκ. και το οποίο σε συνδυασμό με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου προσδίδουν στο νέο Liberty ένα δυναμικό πακέτο ασφαλείας για την κίνηση μέσα στην πόλη αλλά και έξω από αυτή. 

Η νέα γενιά κινητήρων iGET της Piaggio στην αερόψυκτη έκδοσή τους παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο νέο Liberty. Πρόκειται για κινητήρες που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής σε ό,τι αφορά την κατηγορία τους, ενώ για την εξέλιξη τους, διανύθηκαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα κατά τη φάση δοκιμών. 

Το νέο Liberty προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις κινητήρα  στα 50, 125 και 150 κ.εκ., ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη μετακίνησης, με εξαιρετικές αποδόσεις, αξιοπιστία, χαμηλό λειτουργικό κόστος και λιγότερους ρύπους, καθώς και μείωση των μηχανικών θορύβων.

 Όλοι οι κινητήρες του Liberty είναι υπερσύγχρονοι, τετράχρονοι και αερόψυκτοι με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, ο οποίος προφέρει κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε ιπποδύναμη όσο και σε ροπή, διευκολύνοντας την επιτάχυνση από χαμηλές στροφές ανά λεπτό, γεγονός που εξασφαλίζει νέες δυνατότητες ως προς την ταχύτητα και την ανταπόκριση στις καθημερινές αστικές μετακινήσεις που χαρακτηρίζονται από συχνές στάσεις (Stop & Go). 

Το πλαίσιο του Liberty της Piaggio είναι ολοκαίνουργιο. Πρόκειται για μια ενιαία ενισχυμένη δομή στήριξης από ατσάλινους σωλήνες με ατσάλινα ελάσματα. Η νέα στρεπτική ακαμψία (+15%) και η διαμήκης ακαμψία (αυξημένη κατά 17%) σηματοδοτούν σημαντική βελτίωση στον χειρισμό και μεγαλύτερη σταθερότητα στην οδήγηση, όπως θα άρμοζε άλλωστε σε ένα όχημα της κατηγορίας του, δημιουργώντας στον αναβάτη την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου του οχήματος. 

Στο μπροστινό τμήμα, το νέο Liberty διαθέτει υδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι με ανασχεδιασμένη γεωμετρία, ενώ ένας διπλός βραχίονας συνδέει το κάρτερ του κινητήρα με το πίσω μέρος του πλαισίου, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόσβεση των εναλλασσόμενων δυνάμεων του κινητήρα. Το μονό αμορτισέρ διπλής ενέργειας με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου επιτρέπει στο Liberty να προσαρμόζεται απόλυτα στο βάρος του οδηγού με ή χωρίς συνεπιβάτη.

Με τα νέα μπροστινά φώτα LED τα οποία καθιστούν το σκούτερ ιδιαιτέρως ορατό κατά την ημέρα αλλά και την νύχτα, το νέο Liberty της Piaggio εγγυάται τη συμβολή της στην ενεργητική ασφάλεια.

Το νέο Liberty της Piaggio διατίθεται σε δύο εκδόσεις: την κλασσική βασική και την πιο σπορ, τη Liberty S.

Το νέο LIBERTY στις εκδόσεις 50 iget, 125 iget ABS και 150 iget ABS θα διατίθεται στην Ελλάδα σε τιμές 2020, 2330 και 2430 ευρώ αντίστοιχα.



 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ