net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επιστροφή του SV650 μετά από κάποιο διάστημα απουσίας.

Χωρίς ακρότητες η σχεδίαση, όπως αρμόζει σε ένα allrounder.

O προκάτοχος του αγαπούσε τις στροφές, ελπίζουμε το νέο SV650 να συνεχίσει την παράδοση.

Ο γνωστός 650αρης δικύλινδρος της Suzuki, έχει δεχθεί αλλαγές σε 60 σημεία.

Η μόνη γωνία που το καινούργιο θυμίζει το παλιό.

Το πλαίσιο δεν είναι πλέον αλουμινένιο, ωστόσο η Suzuki ισχυρίζεται ότι το συνολικό βάρος του SV, είναι μικρότερο συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

EICMA 2015: Suzuki SV650

To Μιλάνο σηματοδοτεί την επιστροφή ενός γνωστού σε όλους μοντέλου από την Suzuki . Το SV 650 θα είναι και πάλι μαζί μας από το 2016, επαναφέροντας τις αρετές και τα πλεονεκτήματα που το έκαναν αγαπητό.

 
Προσανατολισμένο ως ένα "αθλητικό" commuter  -  allrounder μας επανά-συστήνεται το SV, μετά από κάποια χρόνια απουσίας. H μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα της Suzuki  έχει ανανεωμένη, χωρίς ακρότητες σχεδίαση και φέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να αποτελέσει έναν ιδανικό καθημερινό σύντροφο. 

Ο γνωστός V2 των 645 κ.εκ. της Suzuki, παρουσιάζεται ανανεωμένος και αυτός, με την εταιρεία να κάνει λόγο για επανασχεδίαση και αλλαγή σε 60 σημεία, προκειμένου να μειωθούν οι τριβές  προς όφελος της αξιοπιστίας. Σύμφωνα πάντα με την Suzuki, οι αλλαγές αυτές μείνουν επίσης και την κατανάλωση. 

Το πλαίσιο επίσης έχει επανασχεδιαστεί και παρ΄ ότι το αλουμίνιο έδωσε τη θέση του στο ατσάλι, το αποτέλεσμα είναι μια μικρότερη διαστασιακά και ελαφρύτερη μοτοσικλέτα συγκριτικά με την προκάτοχο της. 

Η Suzuki δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία για το νέο SV650

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ