net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απλά πανέμορφο.

Μόνο με το κιτ της Huge Moto δε φτάνει κανείς εδώ. Θέλει τουλάχιστον κάποια "μαυρίσματα" για να επιτευχθεί το απόλυτο.

Τρελές μανέτες με ενσωματωμένα φλας. Πωλούνται και χωριστά, 205 ευρώ το ζευγάρι, φυσικά μόνο σε μαύρο.

Η κόκκινη ουρά προσθέτει πολύ στο κατάμαυρο σύνολο. Το αμορτισέρ της Ohlins δεν είναι μέρος του κιτ.

Σκοτεινό αρπακτικό.

Αυτό είναι το κιτ που αγοράζεις με τρία χιλιάρικα.

Superpose προβόλια, υπέροχη λεπτομέρεια με χαρακτήρα για το Huge Black.

Δεν υπάρχει άσχημη ή έστω αδιάφορη πλευρά σε αυτό το custom CBR.

Huge Black CBR1000RR

Γδύσε το, άλλαξέ το και στο τέλος μαύρισέ το. Η πρόταση της Huge Moto για το CBR1000RR είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό streetfighter που δεν περνά απαρατήρητο. Εκτός είναι είμαστε σε πίσσα σκοτάδι.

 
Με έδρα στο San Francisco των ΗΠΑ, η Huge Moto προτείνει ένα κιτ για να μετατρέψει κανείς το CBR1000RR του σε εντυπωσιακό cafe fighter. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο από το 2008 και μετά και κοστίζει κάτι λιγότερο από τρία χιλιάρικα.

Αυτό περιλαμβάνει το κιτ με τα διπλά όρθια προβολάκια μπροστά, την κόκκινη ουρά,  νέες εδράσεις για τον κεντρικό διακόπτη και τα όργανα του Fireblade, δύο απίθανες μανέτες με ενσωματωμένα φλας και όλα όσα χρειάζεται κανείς για την τοποθέτηση των παραπάνω, δηλαδή βάσεις, βίδες και αναλυτικές οδηγίες. Μπορεί κανείς να βρει και να αγοράσει το κιτ ή μόνο κάποια πράγματα από αυτό πηγαίνοντας στην καμπάνια της εταιρείας στο Indiegogo.

Οι πιο προσεκτικοί ωστόσο θα έχουν ήδη προσέξει πως η εικονιζόμενη μοτοσικλέτα δε φορά μόνο τα παραπάνω κομμάτια. Αυτό διότι στην επίσημη παρουσίαση του Huge Black που έγινε πριν δύο μέρες, στις 9 του Σεπτέμβρη στην εκδήλωση Piston and Chain στο San Francisco, οι άνθρωποι της Huge Moto προσέθεσαν κάμποσα καλούδια για να κάνουν το πρωτότυπό τους ακόμη πιο καθηλωτικό. Τα κομμάτια αυτά προέρχονται ως επί το πλείστον από το εμπόριο, αλλά δεν περιλαμβάνονται στο κιτ των 3.000.

Έβαλαν λοιπόν στο παιχνίδι ένα αμορτισέρ της Ohlins, μια εξάτμιση της Two Brothers, αντικατέστησαν όλες τις σιλικονούχες σωληνώσεις με μαύρες σωλήνες, ομοίως και όλες τις υδραυλικές γραμμές φρένων, έβαψαν σε μαύρο τις τιμονόπλακες, τους λαιμούς των εξατμίσεων και το κάτω μέρος του κάρτερ. Στη συνέχεια προσέθεσαν μαύρα δοχεία υγρών της Rizoma, μαύρο κάλυμμα ψυγείου από την Evotech και ένα ανθρακονημάτινο μπροστινό φτερό. Μάλλον τα τρία χιλιάρικα δεν επαρκούν για να προστεθούν και όλα αυτά.

Πηγαίνοντας στη σελίδα τους στο Indiegogo, μπορεί κανείς να αποκτήσει μέρη του κιτ (όπως λ.χ. μόνο τις εκπληκτικές μανέτες με τα ενσωματωμένα φλας), ενώ υπάρχει και η επιλογή για έναν πελάτη να αποκτήσει ολόκληρη τη μία και μοναδική μοτοσικλέτα όπως τη βλέπουμε εδώ, με όλα τα έξτρα της. Η τιμή αυτής είναι κάτι λιγότερο από 23.000 ευρώ - συμπεριλαμβάνοντας και το CBR1000RR φυσικά.

Απολαύστε το Huge Black CBR1000RR και στο βίντεο που ακολουθεί:


 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ