net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια "Tracer" εκδοχή έχει πολύ νόημα με δεδομένες τις πωλήσεις του ΜΤ-07.

Πίσω από το μεγάλο φέρινγκ κρύβεται το επόμενο best seller της Yamaha;

Οι μικρές διαστάσεις εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν το μεσαίο ΜΤ.

Βαλίτσες που θυμίζουν ΜΤ-09 και βάση για μπαγκαζιέρα πίσω.

Η Yamaha ετοιμάζει MT-07 Tracer

Σύλληψη επιφανούς μοντέλου είχαμε στο Μιλάνο, όπου ο φακός έπιασε μια μοτοσικλέτα που μοιάζει με Tracer αλλά δεν είναι ΜΤ-09. Η γλυκιά αποδοχή του κοινού εύλογα προδιαθέτει τη Yamaha για επέκταση της σειράς ΜΤ.

 

Ο αναγνώστης του moto.it εντόπισε την υπό εξέλιξη μοτοσικλέτα στα περίχωρα του Μιλάνου, καθώς κινείτο με το αυτοκίνητό του και πάραυτα έπιασε κινητό και άρχισε τις φωτογραφίες. Για καλή του τύχη ήταν σταματημένοι στο φανάρι, έτσι είχε τον χρόνο και την ευκαιρία να μας δείξει πως η Yamaha έχει στα σκαριά μια παραλλαγή του ΜΤ-07.

Ο δικύλινδρος κινητήρας δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες για το ποιόν της μοτοσικλέτας, η οποία εύκολα ανιχνεύεται σε ένα ΜΤ-07, όσο κι αν η Yamaha κρύβει το υπό εξέλιξη μοντέλο πίσω από ένα μεγάλο φέρινγκ και βαλίτσες - που με τη σειρά τους θυμίζουν τις αντίστοιχες του ΜΤ-09 Tracer. Οι λοιπές βασικές διαφορές που μπορούμε να εντοπίσουμε με το μάτι σε αυτές τις φωτογραφίες αφορούν στα προφανή: Ψηλότερο τιμόνι, φαρδύτερο πίσω μέρος, τουριστικής λογικής σέλα και άβαφο ψαλίδι.

 Οι ψηλότερες αναρτήσεις και η γενικότερη φιλοσοφία της μοτοσικλέτας, όπως φαίνεται από αυτές τις εικόνες τουλάχιστον, δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, μιλάμε για ένα - αυθαιρέτως βαπτισμένο - ΜΤ-07 Tracer.

Η λογική λέει πως τον ερχόμενο Νοέμβριο αυτή η μοτοσικλέτα θα είναι ένα από τα βασικότερα νέα μοντέλα της Yamaha στην EICMA - στην ίδια ακριβώς πόλη που συνελήφθη και αυτό το πρωτότυπο να κόβει τις βόλτες τους λες και δεν τρέχει κάστανο.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ