net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λέτε στις ερχόμενες εκθέσεις να δούμε επιτέλους τον διάδοχο του superbike της Suzuki;

Σύντομα το νέο Suzuki GSX-R 1000;

Οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ για να παρουσιάσει η Suzuki τη νέα γενιά του GSX-R 1000. Από ό,τι ακούγεται τον τελευταίο καιρό στο Διαδίκτυο δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ ακόμη.

 
Μετά από καιρό η ιαπωνική εταιρία επιστρέφει στο MotoGP με κάθε επισημότητα. Αυτή την κίνησή της θέλει σίγουρα να την «εξαργυρώσει» και στο δρόμο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την παρουσίαση της νέας γενιάς του δημοφιλούς ιαπωνικού superbike. Το υπάρχον μοντέλο, το οποίο απέκτησε ABS στην περασμένη EICMA, μετρά πλέον πέντε χρόνια ζωής και τα καινούρια superbike που έχουν παρουσιάσει σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές το έχουν αφήσει πίσω στα χαρτιά, ειδικά στο τομέα των επιδόσεων.

Η Suzuki που δείχνει αρκετή κινητικότητα τον τελευταίο καιρό, μάλλον ετοιμάζει και τον διάδοχο του GSX-R 1000, ο οποίος, σύμφωνα και με τις τελευταίες φήμες αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2015, ως μοντέλο 2016. Για την ίδια τη μοτοσικλέτα δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Αν όντως βρίσκεται σε εξέλιξη και λίγο πριν περάσει στην παραγωγή τότε η Suzuki έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τη μη διαρροή πληροφοριών.

Οι φήμες για την παρουσίαση ενός νέου GSX-R 1000 προέρχονται από την ιστοσελίδα Visordown που επικαλείται dealer των Ιαπώνων-δεν κατονομάζεται-ο οποίος έχει λάβει εντολές να αλλάξει τη διακόσμηση του καταστήματός του ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του νέου μοντέλου. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η πιθανότητα να παρουσιαστεί άλλο ένα sport μοντέλο μικρότερου κυβισμού είναι επίσης μεγάλη

Υπομονή λοιπόν για λίγους μήνες ακόμη για να δούμε το ολοκαίνουριο GSX-R 1000, το οποίο λογικά θα στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας σε όλους τους τομείς.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ