net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Sport, δυναμικό, και πλέον με ABS της Bosch, το Kymco K-XCT 300i ABS ήρθε και στην Ελλάδα, σε ανταγωνιστική τιμή.

Όμορφο, αιχμηρό, τεχνολογικά προηγμένο. Αν ψάχνετε για το επόμενο αστικό σας βέλος, μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στο Kymco K-XCT 300i ABS.

Δίσκος μαργαρίτα εμπρός, με δαγκάνα τριών εμβόλων, με σωληνάκι φρένων υψηλής πίεσης και με ABS. Δυνατό πακέτο.

Και πίσω βρίσκουμε δισκόφρενο, με δίσκο τύπου μαργαρίτα, δαγκάνα 2 εμβόλων, σωληνάκι υψηλής και φυσικά ABS.

KYMCO K-XCT 300i, τώρα και με ABS

Μετά από το Xciting 400i, τώρα και το Kymco K-XCT 300i αποκτά σύστημα ABS τελευταίας γενιάς (Bosch), και γίνεται ακόμα πιο ασφαλές και ολοκληρωμένο, με τιμή που το κάνει άκρως ανταγωνιστικό!

 
Αυτό που έλειπε στο K-XCT 300i για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναβάτη ήταν το ABS. Στο εξής, το τελευταίας γενιάς σύστημα ABS της Bosch υπόσχεται  ένα ακόμα πιο ασφαλές φρενάρισμα, με τη λειτουργία του να χαρακτηρίζεται απόλυτα γραμμική και προοδευτική. 

Το K-XCΤ 300i φρενάρει με κυματιστούς δίσκους (τύπου μαργαρίτα), με δαγκάνα τριών εμβόλων μπροστά και δύο πίσω, χρησιμοποιώντας σωληνάκια υψηλής πιέσεως νέας τεχνολογίας, σε συνδυασμό πλέον με το ABS, εφόσον το επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής. Με λίγα λόγια, το καλό έγινε ακόμα καλύτερο, το ασφαλές ακόμα ασφαλέστερο.

Το νέο K-XCT 300i ABS είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται σε τρεις μοντέρνους ματ χρωματισμούς: Diesel Black Matt - Ghost White Matt - Royal Blue Matt. 

Η τιμή του στα 4.620 ευρώ (πλέον ενδεικτικό Τ.Τ. 174,79 ευρώ) ή 4.395 ευρώ για την έκδοση χωρίς ABS, καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή με προκαταβολή από 0% και έως 72 μήνες εξόφληση. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr - www.facebook.com/kymco.gr  - www.youtube/kymco.gr 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ