net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο, και το παλιό. Ένας από τους πιο όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς στην ιστορία της μοτοσικλέτας ξαναζεί, χάρη στη Honda Βρετανίας.

Αναβαθμισμένη κυλινδροκεφαλή, νέες ρυθμίσεις στον ηλεκτρονικό ψεκασμό και τελικό Akrapovic. Κανένα παράπονο! Εδώ η race version που έτρεξε στο BSB.

Πως σας φαίνεται αυτό το φάρμακο για τη νοσταλγία; Στη φωτό ο Julien Da Costa με την αγωνιστική version στο Snetterton.

Το δημιούργημα του Tabao Baba που αγάπησαν πολλοί

Honda Urban Tiger Reloaded!

Η Honda UK μας ταξιδεύει στον παλιό καλό καιρό και επαναφέρει τον χρωματικό συνδυασμό “Urban Tiger” για το τρέχον μοντέλο Fireblade. Τουλάχιστον δεν θα είναι τόσο συνηθισμένο όσο τα Repsol Replica Fireblades!

 
Στα σινεμά παίζει ο Βασιλιάς των Λιονταριών, ο Kurt Cobain “φεύγει”, εμφανίζονται οι Oasis, οι Beastie Boys κάνουν ένα από τα πιο δημοφιλή video clip “Sabotage”, το Playstation 1 αλλάζει τις ζωές όλων μας, λιώνουμε στο Donkey Kong (Super NES), χωρίζει η πριγκίπισσα Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο και… η σειρά “Τα φιλαράκια” ξεκινά!

Θυμάστε την δεκαετία του 90; Τα μηχανάκια; Το τρανό Honda RVF750R, το Yamaha FZR1000 EXUP, το Ducati 916, το Kawasaki ZXR750, το πρώτο Kawasaki ZX-9R και ίσως, πάνω απ' όλα, την δημιουργία του Ιάπωνα σχεδιαστή της Honda, Tadao Baba. Το πρώτο Honda CBR900RR Fireblade, το οποίο –λίγο πολύ- προσδιόρισε τον κόσμο των superbike. Οι fan του Fireblade θα θυμούνται καλά τα “Urban Tiger” χρώματα του 1994, τα οποία η Honda UK αποφάσισε να αναβιώσει στο σημερινό CBR1000RR Fireblade.

Το Urban Tiger Fireblade (που θα διατίθεται σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Honda στην Μ. Βρετανία) έχει αναβαθμισμένη κυλινδροκεφαλή, αλλαγές στις ρυθμίσεις ψεκασμού PGM-DSFI για αυξημένη ισχύ και ροπή στις μεσαίες στροφές, ενώ φοράει Akrapovic εξάτμιση.

Ο Nick Campolucci, Διευθύνων Σύμβουλος της Honda UK, λέει: “Έμοιαζε με την τέλεια ευκαιρία να γιορτάσουμε την πολύχρωμη ιστορία του Fireblade και έτσι αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα μπροστά, δίνοντας στους πελάτες μας την ευκαιρία να κάνουν δική τους μια μοντέρνα έκδοση αυτό του ρετρό χρωματικού συνδυασμού. Το Urban Tiger είναι από τα αγαπημένα χρώματα στο Fireblade και την 22χρονη ιστορία του και εξακολουθεί να είναι το ίδιο δημοφιλές όπως ήταν πίσω στη δεκαετία του 90. Τώρα, οι λάτρεις του Fireblade μπορούν να έχουν ό,τι καλύτερο και από τις δύο εποχές – τον μοναδικό σχεδιασμό, σε μια μοτοσικλέτα τελευταίας γενιάς.”

Το Urban Tiger Honda Fireblade 2014 μπορεί να γίνει δικό σας (αν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο) στην τιμή των 13.299 λιρών (16.659 ευρώ).

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ