net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φέτος συμπληρώνοται 30 χρόνια από τη γέννηση των Ninja και η Kawasaki το γιορτάζει με την παρουσίαση ειδικών εκδόσεων.

Χρωματικές είναι οι αλλαγές του επετειακού ΖΧ-10R σε σχέση με το μοντέλο που γνωρίζουμε.

Επετειακά χρώματα και για το ΖΧ-636R.

Kawasaki GPz 900R. Το πρώτο Ninja στην ιστορία.

Επετειακά Kawasaki Ninja

Η ιαπωνική εταιρία γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια από τη γέννηση των διάσημων Ninja και παρουσιάζει τα ZX-10R και ZX-6R με νέους επετειακούς χρωματισμούς που ξεχωρίζουν.

 
Η πρώτη μοτοσικλέτα που παρουσιάστηκε και έφερε το όνομα Ninja ήταν το γνωστό σε όλους GPz900R το μακρινό 1984. Από τότε πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια, τα Ninja έγιναν διάσημα σε όλο τον κόσμο και η Kawasaki για να γιορτάσει την περίσταση, παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις των Ninja ZX-10R και ZX-6R.

Οι δύο νέες εκδόσεις, σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες, διαφέρουν ως προς τα γραφικά τους, με το λευκό να κάνει έντονη την παρουσία του στα πλαϊνά πλαστικά του φέρινγκ. Επίσης, δίπλα από τα εμπρός φωτιστικά σώματα αλλά και πάνω στο ρεζερβουάρ υπάρχουν αυτοκόλλητα που «επισημαίνουν» την 30η επέτειο των Ninja.

Άλλες διαφορές σε σχέση με τα μοντέλα που γνωρίζουμε δεν υπάρχουν, κάτι που ισχύει και για τα μηχανικά μέρη των δύο μοτοσικλετών.

«Τα Ninja είναι ασυμβίβαστα και προσπαθούν να είναι τα καλύτερα όσον αφορά την εικόνα και την απόδοσή τους. Από τις entry level μοτοσικλέτες μέχρι και το πανίσχυρο Ninja ZX-10R που αποτελεί τη βάση της μοτοσικλέτας του Π.Π. Supebike, η ουσία που κάνει τα Kawasaki τόσο ξεχωριστά είναι ξεκάθαρη…Σε όλη την Ευρώπη το 2014 θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε τις αναμνήσεις από τα παλιότερα μοντέλα μας αλλά και τις επιτυχίες μας στις πίστες ρίχνοντας παράλληλα φως…ακόμη και σε εξελίξεις που θα έρθουν στο μέλλον», ήταν οι δηλώσεις του Shigemi Tanaka, διευθυντή της Kawasaki Motors Europe.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ