net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Kawasaki ανακοίνωσε την περιορισμένη διάθεση του ZX-10R Ninja “World Champion Edition”.

Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει αγωνιστικά αυτοκόλλητα, προστατευτικό ρεζερβουάρ, εξάτμιση της Leo Vince και υπογραφή του Sykes.

Kawasaki ZX-10R Ninja “World Champion Edition”

H Kawasaki ανακοίνωσε τη διάθεση μιας ειδικής έκδοσης για το ZX-10R, αφιερωμένης στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή SBK, Tom Sykes.

 

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μόλις 25 κομμάτια, τα οποία θα είναι υπογεγραμμένα από τον Sykes. Η συγκεκριμένη έκδοση θυμίζει αισθητικά τη μοτοσικλέτα του Aγγλου αναβάτη, χάρη σε κάποιες προσθήκες, στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό της.

Αναλυτικότερα, το ZX-10R διαθέτει επιπλέον διαφορετικά αυτοκόλλητα, ίδια με αυτά της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του 2013, προστατευτικό ρεζερβουάρ και μία εξάτμιση της Leo Vince. Επιπλέον, θα συνοδεύεται από ένα έξτρα κάλυμμα για το φιλτροκούτι, το οποίο είναι υπογεγραμμένο από τον Tom Sykes, αλλά και ένα πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Όπως αναφέραμε, πρόκειται για μοντέλο αυστηρά περιορισμένης έκδοσης, το οποίο θα διατεθεί στην Αγγλία (την πατρίδα του Sykes) σε 25 μόλις κομμάτια, τα οποία θα κοστίζουν 12.749 λίρες (15.270 ευρώ), 550 λίρες περισσότερες από τη στάνταρ έκδοση.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ