net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα μεγάλο διεθνές οδοιπορικό στην Τουρκία θα πραγματοποιήσουν οι Vstrom Greek Riders.

Διεθνής συνάντηση V-Strom

Στην Τουρκία θα συναντηθούν αναβάτες V-Strom από την Ελλάδα με Τούρκους μοτοσικλετιστές, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη διεθνή συνάντηση που οργάνωσαν οι Vstrom Greek Riders.

 

H ομάδα V-Strom Greek Riders θα συμμετέχει στην διεθνή συνάντηση μοτοσικλέτας ίδιου τύπου που θα γίνει στην Τουρκία, στις 19 με 22 Μαΐου. 25 μοτοσικλέτες από όλη την Ελλάδα και 30 αναβάτες και συνεπιβάτες θα συμμετέχουν και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη από πολύ νωρίς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αρτιότητα της διοργάνωσης.

Οι μοτοσικλετιστές θα συναντηθούν στο λιμάνι του Πειραιά στις 17 Μαΐου και ώρα 5 το απόγευμα, από όπου θα αναχωρήσουν για τη Χίο στις 8 μ.μ. Κατόπιν και από το λιμάνι της Χίου, θα σαλπάρουν για το Cesme στις 8 το πρωί, όπου και θα τους υποδεχτεί ο Τούρκος αναβάτης Mustafa Yigit Uzkuc. Κατά την πρώτη μέρα, 18 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή προς το Kusadasi μήκους 166 χιλιομέτρων, όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τους εκδρομείς.

Την δεύτερη μέρα 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα, ενώ η Τρίτη μέρα, 20 Μαΐου, θα έχει ένα ταξιδιωτικό 248 χιλιομέτρων μέχρι το Pammukale όπου οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις λίμνες της περιοχής.

Η τέταρτη μέρα της συνάντησης, 21 Μαΐου, θα είναι ελεύθερη για τους αναβάτες, καθώς και θα συμπεριλάβει την συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Διεθνούς συνάντησης, ενώ η Πέμπτη και τελευταία μέρα θα περιλαμβάνει διαδρομή μέχρι τη Σμύρνη, όπου και οι αναβάτες θα διανυκτερεύσουν.

Στις 23 Μαΐου οι μοτοσικλετιστές θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Cesme στις 2 μ.μ. για τη Χίο, από όπου και θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους στον Πειραιά.

Ευχόμαστε μια ευχάριστη και ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους! 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ