net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βρεθείτε στη σέλα της αγωνιστικής ΖΧ-10R του Jonathan Rea!

3D εμπειρία οδήγησης!

Σε συεργασία με την Innoactive η Kawasaki ανέπτυξε μια εφαρμογή στην οποία, με τη βοήθεια ενός συστήματος τρισδιάστατων γυαλιών, δίνεται στον χρήστη η virtual reality εμπειρία της οδήγησης ενός WSBK μοντέλου μέσα σε πίστα!

 
Στην EICMA 2015, με αφορμή την παρουσίαση του νέου ZX-10R 2016, η Kawasaki παρείχε στους θεατές την δυνατότητα να ζήσουν μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στο περίπτερο της -με την χρήση ενός συστήματος VR One της Carl Zeiss-, στην οποία βρίσκονταν συνεπιβάτες στην αγωνιστική ZX-10R του Jonathan Rea μέσα σε πίστα! Η μεγάλη απήχηση που δημιούργησε το γεγονός ώθησε την Kawasaki και την Innoactive να δημιουργήσουν μια εφαρμογή, η οποία θα είναι δωρεάν προς «κατέβασμα» για χρήστες συσκευών Android και Apple. 

Στην εφαρμογή βρίσκεται ένα 3D βίντεο, με το οποίο ο χρήστης, φορώντας τα ειδικά 3D γυαλιά, μπορεί να ζήσει την εμπειρία του να είναι συνεπιβάτης του Jonathan Rea, στην ZX-10R του, μέσα στην πίστα του Portimao της Πορτογαλίας! Πάρτε μια «γεύση» σε αυτό το βίντεο, στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε τριγύρω και να αλλάξετε την γωνία θέασης, ακριβώς σαν να είστε πάνω στην μοτοσικλέτα! 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ