net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H ισχύς 24 ίππων του SYM Citycom 300i και η ροπή που αγγίζει τα 2,4 kgm του χαρίζουν μια θέση στη λίστα με τα ισχυρότερα μοντέλα της κατηγορίας.

Η GTS 300 Super αποτελεί ένα φόρο τιμής στα μοντέλα του παρελθόντος, ενώ τεχνολογικά, είναι άρτια σε κάθε λεπτομέρεια.

Ο κινητήρας του Honda SH 300i λειτουργεί βελούδινα και γραμμικά και προσφέρει ικανοποιητικότατες επιταχύνσεις, ειδικά στις χαμηλομεσαίες σ.α.λ.

Το Kymco Downtown 300 διαθέτει, πρώτα απ’ όλα, ισχυρές επιδόσεις, άνεση και ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Μεταχειρισμένα scooter στα 300 κ.εκ.

Στο τελευταίο μέρος του αφιερώματος των μεταχειρισμένων scooter παρουσιάζουμε 4 επιλογές στα 300 κ.εκ. από τις: Honda, Kymco, SYM, και Vespa.

 
Mε ελάχιστα μεγαλύτερους σε χωρητικότητα κινητήρες, από την κατηγορία των 250 κ.εκ. που σας παρουσιάσαμε χτες, κλείνουμε το μεγάλο αφιέρωμα στα μεταχειρισμένα scooter που φτάνουν στα 300 κ.εκ. Όπως και με τα μικρότερα αδέλφια τους, τα scooter αυτά προσφέρουν απαράμιλλη πρακτικότητα και ευχρηστία εντός και εκτός πόλης, αφού στην ουσία διαφοροποιούνται περισσότερο σε μηχανικά σύνολα, και λιγότερο σε διαστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως, και για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσιτές, όπου είναι και το ζητούμενο μας εδώ. Όπως λοιπόν και τις προηγούμενες φορές, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα, με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τις προτεινόμενες τιμές τους αλλά και τα βασικά τους τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ