net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοναδικός διαγωνισμός Moto Τρίτη, για κατόχους SUZUKI GSX-R 1300 HAYABUSA

Δώρα βελτίωσης Hayabusa!

Ένας διαγωνισμός…πολλών αλόγων από το Moto Τρίτη και τα καταστήματα Παπασταύρου, που θα χαρίσει 9 μοναδικά δώρα βελτίωσης σε 9 τυχερούς κατόχους SUZUKI GSX-R 1300

 
Τώρα μπορείτε να κάνετε την μοτοσυκλέτα σας ακόμη πιο γρήγορη και ευχάριστη στη χρήση, με τα 9 δώρα που δίνει το Moto Τρίτη σε 9 τυχερούς κατόχους Hayabusa

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 3 προϊόντα βελτίωσης, που θα σας κάνει να πάτε ακόμη πιο γρήγορα! Τα δώρα, τα οποία θα κληρωθούν σε 3 από το καθένα, για τους συνολικά 9 τυχερούς, είναι τα εξής: 

1) Κοντέρ Papastavrou Shops που δείχνει μέχρι τα 340 χμ/ώρα: Αντικαθιστά το κοντέρ της Hayabusa και επιτρέπει την απεικόνιση μεγαλύτερων ταχυτήτων. 
2) Healtech Χ-TRE power box: Λειτουργεί σαν αντικόφτης και θα προσθέσει 4 άλογα στις μεσαίες στροφές της μοτοσυκλέτας σας!
3) Ζελατίνα MRA RACE: Για να επιτύχετε υψηλότερη τελική και να αποκτήσετε άνεση στις εκτός πόλης διαδρομές.  

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε like στην σελίδα του Moto Τρίτη στο Facebook εδώ, κατόπιν να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας και τέλος, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής εδώ!


Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Οι Συμμετοχές θα κλείσουν την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Τα δώρα είναι συνολικής αξίας πάνω από 700 ευρώ. Καλή επιτυχία σε όλους


*Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί, που θα απευθύνονται και σε περισσότερους τύπους μοτοσυκλέτας!*

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ