Promoto Gonissatis: Μοτοσυκλετιστικά πουκάμισα Trilobite με 30% έκπτωση

Promoto Gonissatis: Μοτοσυκλετιστικά πουκάμισα Trilobite με 30% έκπτωση

Αν ψάχνεις ένα υψηλής ποιότητας και προστασίας πουκάμισο μοτοσυκλέτας, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Promoto Gonissatis και να αποκτήσεις ένα πουκάμισο Trilobite 30% φθηνότερα.

Οι vintage μοτοσυκλέτες είναι μια από τις σημαντικότερες τάσεις της εποχής και έχει παρασύρει και τον χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ με πολλές εταιρείες να εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με ρετρό είδη. Η Trilobite πρωτοπορεί σε αυτό το κομμάτι έχοντας μια ολόκληρη σειρά vintage προϊόντων με την ονομασία Heritage, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και μοτοσυκλετιστικά πουκάμισα, που θα συμπληρώσουν ιδανικά την εμφάνισή σου. Το best seller της εταιρείας είναι το Timber που είναι ενισχυμένο με πλήρη προστατευτική επένδυση από ίνες αραμιδίου κατασκευασμένη με τεχνολογία Kevlar by DuPont. Επιπλέον, το πουκάμισο ενισχύεται με ένα σετ προστατευτικών ώμων και αγκώνων Trilobite CE Level 1, ώστε να έχετε επιπλέον προστασία ακριβώς όπου θέλετε. Προαιρετικά, μπορείτε να εξοπλίσετε αυτό το πουκάμισο με προστατευτικό στο πίσω μέρος του για να αυξήσετε την ασφάλεια κατά την οδήγηση. Στα πλαίσια της Black Friday, η Promoto Ginossatis προσφέρει το Timber σε 2 χρωματισμούς Orange και Blue – Red με έκπτωση 30%.     

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Να θυμίσουμε ότι από το 2012 η Trilobite ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα της ένδυσης αναβάτη σε προϊόντα που ξεχωρίζουν με την εμφάνιση, την ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά τους. Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότητες προδιαγραφές και θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις στο μέγιστο κάθε διαδρομή ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν και με μοναδικό στιλ που τραβάει τα βλέμματα. Τα προϊόντα Trilobite είναι εξοπλισμένα με αφαιρούμενα προστατευτικά, που εγγυώνται κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, ενώ υπάρχει και σειρά μπουφάν τα οποία έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Alpinestars ώστε να είναι συμβατά με τον ηλεκτρονικό αερόσακο Air-Tech 5. Η γκάμα της χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι έχει σε όλες τις σειρές της και γυναικεία είδη ένδυσης για όσες φίλες της μοτοσυκλέτας θέλουν να ξεχωρίζουν και δεν κάνουν εκπτώσεις στην ασφάλειά τους.  Στην Promoto Ginossatis θα βρείτε άμεσα διαθέσιμη όλη τη σειρά ρούχων της Trilobite.    



Email: marketing@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »