Sym Jet 14 125: Παίρνει άριστα σε πρακτικότητα και οικονομία

Sym Jet 14 125: Παίρνει άριστα σε πρακτικότητα και οικονομία

Με σύγχρονη σχεδίαση, χαμηλή κατανάλωση, μέγιστη πρακτικότητα και εξαιρετική ευελιξία, το Sym Jet 14 125 θα μετατρέψει την καθημερινή σου μετακίνηση σε μια ευχάριστη διαδικασία.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Βελτιωμένες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση


Η καρδιά του Jet 14 είναι ένας μονοκύλινδρος, τετράχρονος, διβάλβιδος αερόψυκτος κινητήρας των 124,6 κυβικών εκατοστών, με βελτιωμένες επιδόσεις σε ιπποδύναμη και ροπή κατά 10% και 12% αντίστοιχα.  Αποδίδει 11,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,09 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό E.F.I. Continental ενώ η κατανάλωση είναι μειωμένη και κυμαίνεται στα 2,4λ./100χλμ. Συνεργάζεται με ένα κιβώτιο CVT μεταβαλλόμενης σχέσης, το οποίο φροντίζει για την ομαλή μεταφορά της δύναμης στο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τροχοί 14 ιντσών και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS


Στην άνεση των αναβατών, εκτός από την ευρύχωρη σέλα μήκους 855mm και πλάτους 365mm της σειράς Jet 14, συμβάλουν και οι τροχοί των 14 ιντσών οι όποιοι προσφέρουν την ιδανική τομή άνεσης και ευελιξίας. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 100mm εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ. Στο τομέα της πέδησης έχουμε μεγάλο δίσκο 260mm με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και ταμπούρο 130mm πίσω, με μεταλλικά σωληνάκια φρένων. Διαθέτει επίσης σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, που σημαίνει ότι με το πάτημα τις αριστερής μανέτας ενεργοποιείται και το εμπρός φρένο με αποτέλεσμα ένα πολύ προοδευτικό φρενάρισμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αφού σταματά με ασφάλεια τα 128 γεμάτα κιλά του. 

Επίπεδο πάτωμα και αποθηκευτικός χώρος για ένα full face κράνος


Ο 18 λίτρων αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός full face κράνους, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ένας επιπλέον κλειστός αποθηκευτικός χώρος με θύρα ταχυφόρτισης USB 2.0 για smartphone. Τα όργανά αποτελούνται από ένα μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο στο κέντρο, με τον δείκτη της βενζίνης αριστερά του και μια ψηφιακή οθόνη δεξιά. Ο διαθέσιμος αναδιπλούμενος γάντζος επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τσάντας, ενώ το μεγάλο επίπεδο δάπεδο εξασφαλίζει την πρακτική αποβίβαση / επιβίβαση στο scooter και την εύκολη μεταφορά αντικείμενων.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »