Sunra Robo-S: Ασε πια το βενζινοκίνητο για χατίρι ηλεκτρικού

Sunra Robo-S: Ασε πια το βενζινοκίνητο για χατίρι ηλεκτρικού

Με αυτονομία 100 χιλιόμετρων τελική ταχύτητα που ξεπερνάει τα 80χλμ./ώρα και μειωμένο κόστος χρήσης, το Sunra Robo-S μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ένα βενζινοκίνητο scooter 125 κυβικών

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Κινητήρας διπλής ισχύος 3000W με τελική 80χλμ./ώρα


Το Sunra Robo-S εξοπλίζεται με ένα brushless ηλεκτροκινητήρα 3000W ο οποίος αποδίδει  μέγιστη ροπή 230ΝΜ και αναπτύσσει τελική ταχύτητα άνω των 80χλμ./ώρα. Διαθέτει cruise control 3 ταχυτήτων Economy, Normal, Sport με διαφορετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και αυτονομίας καθώς και λειτουργία όπισθεν για μέγιστη ευκολία. Οι 2 αφαιρούμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου παρέχουν αυτονομία που αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα και χρειάζονται 4 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση τους, είτε πάνω στο scooter είτε ξεχωριστά από αυτό, με χρήση του ταχυφορτιστή.

Για μεγαλύτερη αυτονομία, το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Επίσης, το Sunra Robo-S τροφοδοτείται από το σύστημα διαχείρισης BMS (Battery Management System) το οποίο ελέγχει σε πραγματικό χρόνο το ρεύμα, την τάση και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δισκόφρενα εμπρός-πίσω και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS


Το στιβαρό πλαίσιο του Sunra Robo-S παραμένει άκαμπτο σε όλες τις συνθήκες, ενώ η υδραυλική εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση προσφέρουν σταθερότητα και άνεση όταν το scooter μετακινείται με μεγάλη ταχύτητα. Για μέγιστη ασφάλεια κατά το φρενάρισμα, χρησιμοποιούνται δισκόφρενα εμπρός - πίσω σε συνδυασμό με σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS).

Χώρος για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα


Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Robo-S είναι ότι οι μπαταρίες αποθηκεύονται στο πάτωμα, διατηρώντας χαμηλά το κέντρο βάρους, ενώ παράλληλα προσφέρουν 24 λίτρα χώρου κάτω από το κάθισμα, στον οποίο ο αναβάτης μπορεί να αποθηκεύσει άνετα ένα κράνος Full face και τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο γάντζος φόρτωσης και το επίπεδο πάτωμα αυξάνουν τις μεταφορικές δυνατότητες του Robo-S

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »