Mototrade: Νέο site, πολύτιμο εργαλείο για ιδιώτες και επαγγελματίες

Mototrade: Νέο site, πολύτιμο εργαλείο για ιδιώτες και επαγγελματίες

Την 5ή αναβάθμιση δέχθηκε το site του Mototrade πλέον ανανεωμένο αισθητικά και λειτουργικά γίνεται ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Το Mototrade ήταν από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του internet πριν 20 χρόνια, όταν το διαδίκτυο ήταν ακόμα σε εμβρυακό στάδιο στη χώρα μας. Η αρχή λοιπόν έγινε το 2001 με την πρώτη έκδοση του site το οποίο αναβαθμιζόταν κάθε 4 με 5 χρόνια για να φτάσουμε σήμερα στην 5η έκδοση. Σε αυτή έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις, τόσο αισθητικά (ιδιαίτερα στο mobile), αλλά και λειτουργικά με πιο σημαντικές προσθήκες κάποιες επιπλέον λειτουργίες που αφορούν κυρίως τους επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα η ηλεκτρονική πρόσβαση ακόμα και στις παραγγελίες που δίνουν τηλεφωνικά, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να ενημερώνονται για τα τιμολόγια, το υπόλοιπό τους και πολλά ακόμα μέσα από τις ειδικές εφαρμογές του site.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η διαδικασία αναζήτησης ανταλλακτικών και η παραγγελία τους έχει γίνει ακόμα πιο εύκολη και για τους ιδιώτες, οι οποίοι μέσα από το mototrade.gr και το απλοποιημένο μενού μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου. Η έδρα του Mototrade είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα προϊόντα διανέμονται σε όλη την Ελλάδα με δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου προκειμένου να λύσει απορίες και να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή. Χιλιάδες ιδιώτες και πάνω από 800 πελάτες χονδρικής (έμποροι, συνεργεία, κλπ) εμπιστεύονται το Mototrade για πάνω από 40 χρόνια, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο : 2310 500 991
www.mototrade.gr
Facebook Page

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »