Malaguti Mission 200: Και... αποστολή, εξετελέσθη!

Malaguti Mission 200: Και... αποστολή, εξετελέσθη!

Το Mission 200 είναι ένα μοντέρνο sport εμφάνισης και προσανατολισμού scooter , ιδανικό για να εκτελεί καθημερινές αποστολές για πρακτικές μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

MALAGUTI: Γνώρισε το νέο Μadison125 ABS!

Εκπληρώνει αποστολές ευελιξίας και οικονομίας στην καθημερινότητα


Το νέο Mission 200 της Malaguti είναι ένα νέο μοντέλο scooter με σπορ χαρακτηριστικά, για ευέλικτες καθημερινές μετακινήσεις. Η σχεδίαση του παραπέμπει σε sport μοτοσυκλέτες, με το «ιταλικό ταμπεραμέντο» της Malaguti σε πρώτο πλάνο και τα χαρακτηριστικά του να θέτουν τις βάσεις για οικονομική και εύκολη χρήση στην πόλη. Το μοντέλο αποτελεί μια ολόφρεσκη πρόταση στην κατηγορία με την KSR Hellas να έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της εταιρείας, παρέχοντας εμπιστοσύνη για την κάλυψη των εγγυήσεων και την επάρκεια των ανταλλακτικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με 17,5 ίππους και κατανάλωση 3,3 λ./100χλμ.


To νέο Malaguti Mission 200 φοράει έναν μονοκύλινδρο υδρόψυκτο κινητήρα 181 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος αποδίδει 17,5 ίππους στις 8.000 σαλ και μέγιστη ροπή 1,6 kg-m στις 7.750 σαλ. Είναι σχεδιασμένος να κρατά την κατανάλωση χαμηλά, 3,3 λ./100 σύμφωνα με τη Malaguti και είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 για καθαρότερη λειτουργία. Η μετάδοση του CVT κιβωτίου γίνεται με ιμάντα.

Επίπεδο πάτωμα και χώρο για κράνος κάτω από τη σέλα


Καθημερινή χρήση σημαίνει πρακτικότητα και η Malaguti το ξέρει καλά αυτό, εξοπλίζοντας το νέο Mission με στοιχεία που σου διευκολύνουν την ζωή. Το πάτωμα του μοντέλου είναι επίπεδο, επιτρέποντας την τοποθέτηση και την μεταφορά πολλών αντικειμένων, ακόμα και μεγαλύτερου μεγέθους. Κάτω από την σέλα του Mission 200 υπάρχει χώρος αποθήκευσης που θα χωρέσει ένα κράνος, ή αρκετά ακόμα μικροαντικείμενα. Το ρεζερβουάρ, με όγκο 7 λίτρα έχει την τάπα πλήρωσης στην εσωτερική ποδιά, μπροστά, έτσι δεν χρειάζεται να κατέβεις και ανοίξεις την σέλα για να ανεφοδιάσεις το scooter με καύσιμο.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »