Παρουσίαση αντιψυκτικό: Weber Weberflu

Το αντιψυκτικό υγρό Weberflu της Weber είναι έτοιμο για χρήση και χάρη στη γερμανική του τεχνολογία, υπόσχεται να χαρίζει ξέγνοιαστα και αξιόπιστα χιλιόμετρα.

Weberflu για αυξημένη αξιοπιστία

Λιανική τιμή:
1 λίτρο: 3,19 ευρώ
4 λίτρα: 11,03 ευρώ

Το Weber Weberflu είναι ένα προαραιωμένο υγρό μεταφοράς θερμότητας με βάση την αιθυλενογλυκόλη με πρόσθετα που προστατεύουν το σύστημα ψύξης του  κινητήρα από τη διάβρωση και τη σκουριά, ενώ αποτρέπει το πάγωμα τον χειμώνα. Αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των υδρόψυκτων μοτοσυκλετών και σκούτερ Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της θερμοκρασίας λειτουργίας του κινητήρα σε ένα ασφαλές εύρος τιμών, προσφέροντας έτσι αυξημένη αξιοπιστία και αποτρέπει την δημιουργία κάποιας κοστοβόρας βλάβης που μπορεί να προκληθεί από υψηλή θερμοκρασία. Είναι προαναμεμιγμένο με απιονισμένο νερό, καθιστώντας το έτοιμο για χρήση και διαθέσιμο από το δίκτυο συνεργατών της ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεπερνά Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας

Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι στις πρώτες ύλες, σε διάφορα στάδια της παραγωγής αλλά και στα τελικά προϊόντα, επιτρέπουν στη WEBER να προσφέρει στους πελάτες λιπαντικά, αντιψυκτικά και υγρά φρένων υψηλής ποιότητας με γερμανική τεχνολογία. Αυτά ξεπερνούν τα πιο αυστηρά κριτήρια και προδιαγραφές που θέτει η ελληνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Όλα είναι υψηλής τεχνολογίας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος με την επιλογή σου. Η Weber διαθέτει σύγχρονο χημείο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι αναλύσεις που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Κάθε παρτίδα περνάει από αυστηρό έλεγχο από το χημείο πριν αποδεσμευτεί, ενώ ταυτόχρονα τηρείται πλήρης αποθήκη δειγμάτων και υπάρχει ιχνηλασιμότητα κάθε παρτίδας προϊόντων από την έναρξη της παραγωγής μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη. Προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα, η Weber εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο πιστοποιήθηκε κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ορθή διαχείριση αποβλήτων και λιπαντικών.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα