Sunra Rainbow: Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα

Sunra Rainbow: Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα

Το Sunra Rainbow είναι το κατάλληλο όχημα για όσους αναζητούν ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης που έχει προσιτή τιμή και δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Κατάλληλο και για όσους δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης

Το Rainbow είναι ένα ελαφρύ ευέλικτο ηλεκτρικό scooter μικρών διαστάσεων με βάρος μόλις 49 κιλά, το οποίο παράλληλα καταφέρνει να είναι άνετο, ενώ διαθέτει και αρκετό χώρο για μεταφορά αντικειμένων. Η τεχνολογία κάνει τη ζωή καλύτερη και το Rainbow υπερκαλύπτει τους στόχους της καθημερινής μετακίνησης. Φωτεινό με μοδάτα χρώματα, σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε το σκούτερ του στυλ σας, ακόμα και αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης. Διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς, κόκκινο, άσπρο, μαύρο και μπλε.

Τελική 25χλμ./ώρα και αυτονομία έως 87 χιλιόμετρα



Το Rainbow τροφοδοτείται από έναν brushless ηλεκτροκινητήρα 1000W ο οποίος διαθέτει cruise control για την επίτευξη βέλτιστης οικονομίας, ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα.
Η μπαταρία με χαρακτηριστικά 60V 20Ah και βάρους 9 κιλών, είναι αφαιρούμενη και σας επιτρέπει να φορτίζετε το Rainbow σας στο σπίτι, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε. Προσφέρει αυτονομία έως 87 χιλιόμετρα και ο χρόνος μιας πλήρους φόρτισης διαρκεί περίπου 4-ώρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σύστημα ανάκτησης ενέργεια για μέγιστη αυτονομία



To Rainbow διαθέτει τεχνολογικές καινοτομίες που βελτιώνουν την αυτονομία και την απόδοση του. Πιο συγκεκριμένα, τροφοδοτείται από ένα σύστημα διαχείρισης BMS: Battery Management System το οποίο, παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του ρεύματος, της τάσης και της θερμοκρασίας της μπαταρίας. Παράλληλα, ο κατανεμητής ισχύος Field- Oriented Control (F.O.C) ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ της μπαταρίας και του κινητήρα για την βέλτιστη απόδοση του.

Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Η ενέργεια αυτή διοχετεύετε στις μπαταρίες με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του βαθμού απόδοσης του συστήματος κίνησης.  

Δεν του λείπει τίποτα σε επίπεδο εξοπλισμού


Ο εξοπλισμός του Rainbow είναι πλήρης και περιλαμβάνει πίνακα ελέγχου LCD που σας επιτρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την ταχύτητα, τον χρόνο καθώς και τα χιλιόμετρα που διανύσατε, υδραυλική εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση, δισκόφρενο εμπρός, Led φωτιστικά σώματα, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, αναβατήρες, θύρα φόρτισης USB, σέλα συνεπιβάτη, εργοστασιακό συναγερμό και εργοστασιακή βαλίτσα στο χρώμα του scooter.



Όλα αυτά καθιστούν το Rainbow ιδανικά εύκολο στο χειρισμό του, και κατάλληλο για τις καθημερινές σας αστικές μετακινήσεις.



Η αρχική τιμή του Sunra Rainbow διαμορφώνεται στα 1.500 ευρώ (με κρατική επιδότηση 30% : 1.137,10 ευρώ) και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών ή 20.000 χιλιομέτρων.

Στην τιμή δεν έχει υπολογιστεί το κόστος μεταφοράς εκτός Αθηνών και το κόστος έκδοσης πρώτης άδειας κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ:210 27.23.920

sunra.gr
Facebook Page
Instagram
Youtube
Vimeo

Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα!
Με cruise control  και σύστημα ανάκτησης για μέγιστη αυτονομία
Η μπαταρία του είναι αφαιρούμενη και ζυγίζει μόλις 9 κιλά
Και εργοστασιακή βαλίτσα για να μεταφέρεις τα πράγματα σου
Με αρχική τιμή 1.500 ευρώ (1.137 ευρώ με κρατική επιδότηση) «ψήνεσαι» για ηλεκτρικό;