Benelli: Πρώτη σε πωλήσεις μοτοσυκλέτας της Ιταλίας

Benelli: Πρώτη σε πωλήσεις μοτοσυκλέτας της Ιταλίας

Για το πρώτο εξάμηνο που πέρασε στη φετινή χρονιά, η Benelli κατάφερε να σημειώσει περισσότερες από 8.000 πωλήσεις στη γείτονα χώρα, λαμβάνοντας τον τίτλο της μάρκας με τις περισσότερες πωλήσεις μοτοσυκλετών στην ιταλική αγορά.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Πάνω από 8.000 Benelli το 1ο εξάμηνο, αύξηση 6%

Πιο συγκεκριμένα, 8.522 μοτοσυκλέτες που φέρουν το σήμα της Benelli ταξινομήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2022, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην ιταλική κατάταξη. Το παραπάνω νούμερο, χάρισε στη μάρκα μία αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 6% σε σύγκριση με τη περσινή χρονιά, ενώ το ίδιο συνέβη και με το μερίδιο αγορά που πλέον έφτασε το 10,8%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Best-seller το TRK 502 με 4.436 ταξινομήσεις

Η εν λόγο επιτυχία οφείλεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στην Benelli TRK 502, το best-seller μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τις ιταλικές πωλήσεις κι όχι μόνο, καθώς οι μισές από τις συνολικές πωλήσεις ανήκουν στο μικρομεσαίο adventure (4.436 ταξινομήσεις). Βέβαια, δε θα γινόταν επιτυχία χωρίς την δυναμική άφιξη των νέων Leoncino 800 και Leoncino 800 Trail στην αγορά, όπου σε λιγότερο από δύο μήνες έχουν ήδη πουλήσει 1.000 μονάδες. Αρκετά δημοφιλής στους νεαρούς Ιταλούς, είναι και τα μικρά Benelli Leoncino 125 και BN 125, αλλά και τα μεγαλύτερα Leoncino 500, Leoncino 500 Trail και Imperiale 400.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Ο Gianni Monini, Διευθυντής Πωλήσεων της Benelli Italia, σχολίασε την επιτυχία της εταιρείας δηλώνοντας: «Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Ένα εξαιρετικό ορόσημο που επιτεύχθηκε χάρη στην απίστευτη δέσμευση, το πάθος και την αποφασιστικότητα όλων όσων αποτελούν μέρος αυτής της εταιρείας Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής ομαδικής εργασίας, που επέτρεψε στην Benelli να φτάσει στην κορυφή της κατάταξης των μοτοσυκλετών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σήμερα στην Ιταλία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μοτοσικλετιστές που μας επέλεξαν και αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν αγοράζοντας τα μοντέλα μας, περήφανοι που αποτελούν μέρος αυτής της οικογένειας. Σήμερα δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο, επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων μας, καθημερινά και με τον ίδιο ενθουσιασμό».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »