Sym Joyride 300: Από τα πιο προσιτά 300άρια

Sym Joyride 300: Από τα πιο προσιτά 300άρια

Το SYM Joyride μπαίνει με τσαμπουκά στο παιχνίδι των scooter 300κ.εκ.. Με GT φιλοσοφία, μεγάλους τροχούς και πλούσιο εξοπλισμό φιλοδοξεί να θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το πρώτο GT Scooter με τροχό 16 ιντσών εμπρός



Το SYM Joyride 300 16 θέλει να κάνει την μεγάλη διαφορά στην κατηγορία των GT Scooters, χάρη στον εμπρόσθιο τροχό 16 ιντσών που φέρει. Ένα στοιχείο δανεισμένο από τα step-through μοντέλα scooter, ο εμπρός τροχός 16 ιντσών προσφέρει σε σταθερότητα και αναβαθμίζει την οδηγική συμπεριφορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »



Κομψό στο σύνολό του, το Joyride ξεχωρίζει από τα καλαίσθητα φωτιστικά σώματα στο φέρινγκ, με τα φώτα να είναι full LED. Τα φώτα ημέρας (DRL) αποτελούνται από 2 σειρές των 28 LED με τις συστοιχίες τους να χαρίζουν δυναμική εμφάνιση στο scooter. Δυνατό και ευδιάκριτο το πίσω φωτιστικό σώμα το οποίο αποτελείται από 18 LED.

Επιδόσεις, οικονομία και πλούσιος βασικός εξοπλισμό

 

Το νέο SYM Joyride 300 «φοράει» έναν υδρόψυκτο μονοκύλινδρο 278.3κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους στις 8.000 στροφές και 26Nm ροπής στις 6.000 στροφές και ελέγχεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό. Για την εκκίνησή του δεν χρειάζεται κάποιο κλειδί, καθώς διαθέτει keyless σύστημα στον στάνταρ  εξοπλισμό.


Τα φωτιστικά του σώματα είναι Full LED τεχνολογίας, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη LCD και η ψηλή του ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη σε δύο επίπεδα. Ο χώρος των 35 λίτρων κάτω από την σέλα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο κράνη, ενώ υπάρχει και ειδική ξεχωριστή θήκη με θύρα φόρτισης USB.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »