KTM 250 Adventure/250 Duke: Γίνε «πορτοκαλί» με νέες τιμές

KTM 250 Adventure/250 Duke: Γίνε «πορτοκαλί» με νέες τιμές

KTM 250 Adventure/250 Duke: Γίνε «πορτοκαλί» με νέες τιμές

Η ΚΤΜ υποδέχεται το καλοκαίρι και προσκαλεί νέους αναβάτες και αναβάτριες να έρθουν στην πορτοκαλί οικογένεια αποκτώντας τις πολύπλευρες KTM 250 DUKE & KTM 250 ADVENTURE.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Προσφορές τιμών στα 250 Adventure και 250 Duke

Μέχρι και το τέλος Ιουλίου τα μοντέλα των 250cc θα διατίθενται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών με λιανικές τιμές που διαμορφώνονται ως εξής: 
 
KTM 250 DUKE: 4.490 ευρώ* (μειωμένη τιμή κατά 390 ευρώ) 
KTM 250 ADVENTURE: 5.300 ευρώ* (μειωμένη τιμή κατά 390 ευρώ) 

Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να μπείτε και εσείς στον πορτοκαλί κόσμο με τα ασφάλτινα μοντέλα των 250cc της Αυστριακής εταιρίας.   
 
*Η προωθητική ενέργεια αφορά μοντέλα μέχρι και το 2021 και περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

KTM 250 Adventure – Εισαγωγή στην περιπέτεια

Το downsizing έχει μπει για τα καλά και στον κόσμο των δυο τροχών και μάλιστα η KTM είναι από τους πρωτεργάτες του χώρου, καθώς η συνεργασία με τον Ινδικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Bajaj, ήταν μια καθοριστική κίνηση που της επέτρεψε να εμπλουτίσει τη γκάμα της με μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες. Η KTM αποφάσισε να τοποθετήσει στο πλαίσιό τον 250άρη κινητήρα που κινεί το Duke, στο πλαίσιο του ήδη επιτυχημένου 390 Adventure, προσφέροντας έτσι μια πιο προσιτή πρόταση. Ο μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας των 248 κυβικών είναι ένας από τους ισχυρότερους της κατηγορίας, αφού αποδίδει 30 ίππους στις 9000 σ.α.λ.
 

KTM Duke 250: Ένας πιο προσιτός «Δούκας»

Το όνομα Duke είναι συνώνυμο της οδηγικής  ευχαρίστησης και κάθε μοτοσυκλέτα που ονομάζεται έτσι, οφείλει να έχει τα βασικά χαρακτηριστικά που αγαπήσαμε στην πρώτη εμφάνιση του μοντέλου αρκετά χρόνια πριν. Η πρόκληση εμφανίζεται όταν τα παραπάνω πρέπει να συνδυαστούν με τη δυνατότητα για οικονομική καθημερινή μετακίνηση, αλλά η KTM φαίνεται να έχει τη λύση, παρουσιάζοντας και στη χώρα μας το DUKE 250.Και ο μικρότερος από τους «Δούκες» εξοπλίζεται με τον μονοκύλινδρο των 30 ίππων, ενώ ανείζεται το πλαίσιο από ατσάλινο χωροδικτύωμα, το αφαιρούμενο υποπλαίσιο, τις αναρτήσεις  αλλά και τα φρένα (εκτός του εμπρός δίσκου) από τον μεγαλύτερο αδερφό του 390, καλύπτοντας έτσι με το παραπάνω τα στάνταρ της κατηγορίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »