Daytona: Aλμα στις ταξινομήσεις μοτοσυκλετών

Daytona: Aλμα στις ταξινομήσεις μοτοσυκλετών

Η Daytona είναι μια σημαντικά ανερχόμενη μάρκα στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία των ταξινομήσεων και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Σημαντική αύξηση καταγράφουν οι πωλήσεις της Daytona.

Η Daytona είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις ανερχόμενες μάρκες στη χώρα μας και αυτό αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία των ταξινομήσεων. Η Daytona έχει ανέβει τα τελευταία 4 χρόνια και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η απόφαση να εμπλουτίσει την γκάμα με τη σειρά Zontes, η οποία ως γνωστόν απογείωσε τις πωλήσεις. Με βασικό «παίχτη» το Τ310 σάρωσε την αγορά και το 2021 σημείωσε 5.373 ταξινομήσεις στη χώρα μας, ενώ το πρώτο τρίμηνο το 2022 έχουν καταγραφεί ήδη 1.105 ταξινομήσεις. Η γκάμα της εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter, οπότε όλα δείχνουν ότι θα έχει αύξηση των πωλήσεών της τη φετινή χρονιά. Σε αυτό αναμένουμε να συμβάλουν τόσο το Maverick 500, που γνωρίζουμε πόσο δημοφιλή είναι η κατηγορία των adventure μεσαίου κυβισμού, όσο και το M310, που είναι το ισχυρότερο 300άρι scooter της αγοράς και το Mista, το νέο Adventure scooter σε 125 και 150 κυβικά. Φυσικά, η γενικότερη άνοδος που παρατηρούμε στα ηλεκτρικά δίκυκλα, περιμένουμε να επηρεάσει θετικά και τη Daytona, που έχει έντονη παρουσία σε αυτή την κατηγορία. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ολοκληρωμένη γκάμα για κάθε γούστο

Η γκάμα της Daytona είναι πλήρης καθώς περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες, scooter, παπιά, αλλά και ηλεκτρικά scooter. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι επιλέγει η ίδια ποια μοντέλα θα φέρει στην Ελλάδα με γνώμονα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των Ελλήνων αναβατών. Ο κατάλογος των μοτοσυκλετών περιλαμβάνει πάνω από 15 μοντέλα με κινητήρες από 125 μέχρι 500 κυβικά εκατοστά και ανάμεσά τους βρίσκονται streetfighters, adventure, supermotard και sport touring, οπότε καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο χρήσης. Στα scooter υπάρχουν επιλογές από 50 έως 150 κυβικά, ακόμα και για επαγγελματική χρήση, ενώ τα παπιά της δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι best seller καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις των ταξινομήσεων σε αυτή την κατηγορία. Στο κομμάτι των ηλεκτρικών, η Daytona είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελληνική αγορά και σήμερα διαθέτει όχι μόνο scooter, αλλά και επαγγελματικά οχήματα.

Το κλειδί της επιτυχίας

Η επιτυχία της Daytona είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Πρόκειται για μια εταιρεία με μοντέλα εξαιρετικής σχέσης ποιότητας – τιμής, που είναι κομμένα και ραμμένα στα Ελληνικά δεδομένα. Έχουμε να κάνουμε με μοντέλα «φορτωμένα» με πλούσιο εξοπλισμό και εντυπωσιακή εμφάνιση που συνδυάζουν τη λογική τιμή με την καλή ποιότητα κατασκευής. Οι σύγχρονοι κινητήρες τους έχουν χαμηλή κατανάλωση για μειωμένο κόστος χρήσης, ενώ και το κόστος συντήρησης διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα. Αν θέλεις να κάνεις τις μετακινήσεις σου, εύκολε, άνετες και οικονομικές, η Daytona έχει το μοντέλο που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Πάνω από 5.300 ταξινομήσεις το 2021 η Daytona.
Η μάρκα που κάνει θραύση είναι ελληνική και αυτή επιλέγει τα μοντέλα που θα φέρει.
Πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα με υψηλή σχέση ποιότητας – τιμής.
Πως η Daytona ανέβηκε στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα κατά την γνώμη σας;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »