Aprilia Tuareg 660: Χωμάτινο με τροχούς 21-18 και premium με riding modes και 5αρα TFT

Aprilia Tuareg 660: Χωμάτινο με τροχούς 21-18 και premium με riding modes και 5αρα TFT

H Aprilia Tuareg 660 αποτελεί ένα μοντέλο πολλαπλών δυνατοτήτων το οποίο ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτει πιο χωμάτινο χαρακτήρα με μεγάλους τροχούς 21 και 18 ιντσών και είναι ικανό να διασχίσει οποιαδήποτε δύσβατη διαδρομή, ενώ ο εξοπλισμός της είναι υπερπλήρης στα πρότυπα μοντέλων μεγαλύτερων κατηγοριών και τιμής.

Πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών με 4 riding modes

Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μονοκύλινδρων enduro και μεσαίων adventure. Η Tuareg 660 ξεχωρίζει για την εργονομία της που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, με φαρδύ και ψηλό τιμόνι και πολύ λεπτό κεντρικό μέρος που διευκολύνει τις μετατοπίσεις στη σέλα. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εγγυάται την ικανότητα να ξεπερνά κάθε εμπόδιο αλλά και την άνετη οδήγηση στον δρόμο και τα ταξίδια.


Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών.  Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσηςcruise controlABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί και στους δύο τροχούς ή μόνο στον πίσω, φρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode, 2 εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενα, για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ελαφριά και ισχυρή, με βάρος 187 κιλά και 80 ίππους

Η Aprilia Tuareg 660 τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εμπρόσθιας κλίσης, νέας γενιάς κινητήρα, ελαφρύ και με συναρπαστικές επιδόσεις, προσαρμοσμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες. Με χωρητικότητα 660 κυβικών αποδίδει 80 ίππους και 70ΝΜ ροής, ενώ η ισχύς της μπορεί να μειωθεί στα 35 kW, για οδηγούς με δίπλωμα Α2. Το χαμηλό της βάρος στα 187 κιλά στεγνή σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 18 λίτρων, αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε είδους περιπέτεια.


Η Tuareg 660 μένει πιστή στην παράδοση του πλαισίου Aprilia, χάρη στο νέο σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο με βραχίονες αλουμινίου, που συνδέεται με τον κινητήρα σε 6 σημεία, το μεταξόνιο με πάνω από 1.500 mm και την προσεκτική κατανομή βάρους με συγκέντρωση των μαζών στο κέντρο. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλιοστών και το μονό αμορτισέρ με μοχλικό είναι ρυθμιζόμενα και έχουν διαδρομή 240 χιλιοστά, ενώ τα φρένα φέρουν την υπογραφή της Brembo.

Aprilia Tuareg 660 (Acid Gold, Martian Red): 12.190 ευρώ 
Aprilia Tuareg 660 Indaco Tagelmust: 12.890 ευρώ 


Εξοπλισμός που βρίσκεις σε μοντέλα άνω 15.000 ευρώ
Διαπρέπει στο χώμα με τροχούς 21-18 και 240mm διαδρομή ανάρτησης
Εξαιρετική αναλογία κιλών ανά ίππο
Και σε έκδοση 35ΚW για δίπλωμα Α2
Είναι η Aprilia Tuareg η καλύτερη επιλογή στα μεσαία adventure;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »