ΝΤ moto: Νέα κάθετη μονάδα Kymco στο Π. Φάληρο

ΝΤ moto: Νέα κάθετη μονάδα Kymco στο Π. Φάληρο

Η ΝΤ moto πρόσφατα μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο και λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα KYMCO και VOGE.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η ΝΤ moto βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών σε οτιδήποτε χρειαστούν προσφέροντας υπηρεσίες συντήρησης κι επισκευής δικύκλων με συνέπεια και αξιοπιστία. Η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα και γίνεται πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις και φυσικά στην περιουσία του. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα καινούργια μοντέλα εγγυάται ότι κάθε εργασία θα ολοκληρωθεί τηρώντας ευλαβικά όλα τα απαραίτητα στάδια προκειμένου η μοτοσυκλέτα ή το scooter σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν φύγει από το συνεργείο και να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ΝΤ moto του Νίκου Τζήμτσου πρόσφατα μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο, στη διεύθυνση Αγίας Βαρβάρας 94 και λειτουργεί με νέα κάθετη μονάδα KYMCO και VOGE.
Aυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα νέα μοντέλα των εταιριών, να βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ KYMCO / VOGE και φυσικά να έχετε υπηρεσίες service / after sales για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σας.
 
 Ο Νίκος Τζήμτσος διαθέτει πάνω από 20 έτη πολύτιμης εμπειρίας σαν μηχανικός μοτοσικλετών σε σημαντικές εταιρίες σε Ελλάδα και Γερμανία καθώς  και αξιόλογες σπουδές.
 
Αξίζει να επισημάνουμε ότι έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει ανελλιπώς  να λαμβάνει μέρος σε τεχνικά σεμινάρια τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό γιατί πιστεύει στη συνεχόμενη επιμόρφωση στους τομείς που αγαπά και υπηρετεί ακούραστα με ιδιαίτερο μεράκι και αφοσίωση.

ΤΖΗΜΤΣΟΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε στον χάρτη
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 94, Π ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ
2109766356
6949988482
info@service-moto.gr
 
https://ntmoto.wordpress.com/
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »