Test Ισοθερμικά Nordcode Antifreeze: Για να μην κρυώσεις ποτέ!

Το σετ ισοθερμικών Nordcode Antifreeze θα αποτελέσει ο νέος σύμμαχός σου απέναντι στο κρύο του χειμώνα, ενώ σίγουρα δεν θα το αποχωριστείς ακόμα και όταν κατέβεις από την μοτοσικλέτα σου.

Για τα προϊόντα της Nordcode δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, καθώς έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό με τις ποιοτικές λύσεις στον εξοπλισμό του μοτοσικλετιστή, έχοντας από τις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά και μία τεράστια γκάμα. Αυτή την φορά, το MotoMarket μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το σετ ισοθερμικών Nordcode Antifreeze, σε μπλούζα και παντελόνι, που έγινε ο καλύτερος σύμμαχός μας στις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τιμή: 64 ευρώ το σετ (Μπλούζα: 32 ευρώ + Παντελόνι: 32 ευρώ)

Με ειδικό υλικό Antifreeze Thermal

Ίσως ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να είναι εφοδιασμένος ένας μοτοσικλετιστής, πέρα του ειδικού προστατευτικού εξοπλισμού, αποτελούν και τα ισοθερμικά. Δεν είναι τυχαίο, που όσοι τα χρησιμοποιούν δεν τα αποχωρίζονται ακόμα και εκτός μηχανής. Τα ισοθερμικά Nordcode Antifreeze αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς και αυτό φαίνεται ακόμα και με την πρώτη ματιά, όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει το ποιοτικό και συνάμα ζεστό ύφασμα. Το υλικό κατασκευής τους λέγεται Antifreeze Thermal και προσφέρει ελαστικότητα και εφαρμογή, διατηρώντας την θερμοκρασία του σώματος. Κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε πως μπορείτε να τα βρείτε είτε ως σετ είτε ξεχωριστά μπλούζα-παντελόνι.

Σωστή εφαρμογή & ποιοτικές ραφές

Φορώντας τα, καταλαβαίνεις την άψογη εφαρμογή που έχουν πάνω σου, νιώθοντας πως αγκαλιάζει το σώμα σου. Το ύφασμα εφαρμόζει τόσο όσο πρέπει χωρίς να νιώθεις ότι σε “πνίγει” το ρούχο, ενώ είναι άνετα στην καθημερινότητά σου χωρίς να περιορίζουν τις κινήσεις σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, παίζουν οι εξαιρετικές ραφές που έχουν στα “επίπονα” σημεία που καταλαβαίνεις ότι θα αντέξουν για αρκετό καιρό. Από την άλλη, το ύφασμά τους θα διατηρήσουν την θερμοκρασία του σώματός σας σταθερή για πολλά χιλιόμετρα και σε συνθήκες ψύχους, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την καλή διαπνοή του δέρματος.

Εξαιρετικά βολικό το φερμουάρ στο λαιμό

Πιο αναλυτικά, η μπλούζα Nordcode Antifreeze Jersey διαθέτει μακρύ σχετικά λαιμό και ελαστικές μανσέτες, που δεν αφήνουν ίχνος κρύου αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό. Την εν λόγο λαιμοκοψή, μπορείς να την ενισχύσεις ακόμα περισσότερο με μία καλή μπαλακλάβα που να εφαρμόζει στο σημείο. Παρόλα αυτά υπάρχει κλείσιμο με φερμουάρ στο λαιμό, που κάνει ακόμα πιο εύκολη την υπόθεση του βάλε-βγάλε, βολεύει όταν θες να πάρεις λίγο αέρα ή όταν θέλεις να μην φαίνεται η μπλούζα μέσα από τα ρούχα που φοράς. Σε ότι αφορά την καθημερινότητα, παραμένει άνετη στις κινήσεις, ενώ αρκετά θετικό βρήκαμε την καλή αποβολή του ιδρώτα αφήνοντας το δέρμα στεγνό

Ειδική σχεδίαση στα “επίπονα” σημεία του παντελονιού

Το κάτω μέρος του σώματος αναλαμβάνει να κρατήσει ζεστό, το παντελόνι Nordcode Antifreeze Pants που κάνει εξίσου σημαντική δουλειά, κυρίως στα πόδια που συνήθως αμελούμε. Τα πόδια σε αρκετές μοτοσυκλέτες είναι σχεδόν εκτεθειμένα στον κρύο αέρα, πόσο μάλλον τα γόνατα, χωρίς καμία προστασία το χειμώνα πέρα από αυτή ενός τυπικού παντελονιού. Με το ισοθερμικό παντελόνι της Nordcode θα ξεχάσετε πως οδηγείται χειμώνα, αλλά και ότι το φοράτε, αφού με τον ειδικό σχεδιασμό που διαθέτει, επιτρέπει την μέγιστη ελευθερία κινήσεων, ειδικά σε σημεία όπως στα γόνατα και στο εσωτερικό των μηρών. Όταν το φοράς, νιώθεις να εφαρμόζει σωστά στα πόδια σου, ενώ θετικές εντυπώσεις μας άφησε ότι παραμένει σταθερό στη θέση του κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό χάρη στα λάστιχα που διαθέτει σε μέση και αστραγάλους. Μιλώντας για μέση, το πάνω μέρος του παντελονιού καλύπτει και μεγάλη περιοχή της κοιλίας προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.

Η άποψή μας

Γενικά, τα ισοθερμικά αποτελούν μια “ασπίδα” για να αντιμετωπίσεις το κρύο του χειμώνα, πόσο μάλλον το ποιοτικό σετ Antifreeze της Nordcode. Με σχεδόν 60 ευρώ, δεν πρόκειται να κρυώσεις ποτέ ξανά στην μηχανή σου, αλλά και εκτός αυτής, αφού μπορείς να τα φοράς στο σπίτι, στη δουλειά, ακόμα και όταν γυμνάζεσαι.

Δεν θα αισθανθείς ποτέ ξανά κρύο πάνω στη μοτοσυκλέτα
Ολοκληρωμένο σετ που αποτελείται από μπλούζα και παντελόνι που πωλούνται χωριστά.
Κατασκευασμένα από υλικό Antifreeze Thermal που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος.
Μεγάλη ελαστικότητα για ελευθερία κινήσεων.
Με 65 ευρώ θα είσαι ζεστός από πάνω μέχρι κάτω.
Εσύ χρησιμοποιείς ισοθερμικά ή ντύνεται σαν κρεμμύδι;

 

Τιμή: 64 ευρώ

MOTO MARKET A.E.
Θησέως 25, 17671, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα