Λιπαντικά  IP: Διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά

Λιπαντικά IP: Διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για τη Σ. Μπέζας & Μ. Λεών, η οποία αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση των λιπαντικών της Ιταλικής IP.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τη Σ. Μπέζας & Μ. Λεών, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τα Ιταλικής προέλευσης λιπαντικά Italiana Petroli (IP) του ομίλου API. O συγκεκριμένος Όμιλος δραστηριοποιείται από το 1933 στον χώρο των καυσίμων και των λιπαντικών με 5.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ιταλία, εξελιγμένο δίκτυο logistics και ιδιόκτητα διυλιστήρια. Στόχος αυτού του τεράστιου δικτύου πρατηρίων καυσίμων / λιπαντικών είναι να εξυπηρετείται ακόμα και ο τελευταίος κάτοικος στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ιταλίας. Το δίκτυο της ΑPI αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο καυσίμων / λιπαντικών στη γειτονική χώρα με πάνω από 12 εκατομμύρια πελάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο Όμιλος ΑPI παράγει μια πλήρη σειρά λιπαντικών λιπαντικών μάρκας IP, που προορίζονται για ελαφριά και βαριά αυτοκίνητα, τη γεωργία και τη βιομηχανία. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, σε συμμόρφωση με τις ενδείξεις που υπαγορεύει το πρωτόκολλο του Κιότο και αναφέρουν τις προδιαγραφές ACEA (Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων) σύμφωνα με τις οποίες κάθε λιπαντικό απαιτείται να ελαχιστοποιεί τις τριβές στο εσωτερικό του κινητήρα, να διευκολύνει την παροχή ισχύος και να μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Ενώσεις σωστά επιλεγμένων ορυκτών και συνθετικών βάσεων και πρόσθετα τελευταίας γενιάς εγγυώνται μέγιστη προστασία από τη φθορά των σύγχρονων, αλλά και προηγούμενης γενιάς κινητήρων. Τα λιπαντικά με συνθετική βάση έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα αλλαγής λαδιών, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Σ. Μπέζας & Μ. Λεών μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων της IP, που χαρακτηρίζονται από κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής. Η γκάμα λιπαντικών μοτοσυκλέτας είναι ολοκληρωμένη καθώς περιλαμβάνει λιπαντικά για τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες, λάδια πιρουνιού, αντιψυκτικά, υγρά φρένων και βαλβολίνες.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία Σ. Μπέζας & Μ. Λεών ιδρύθηκε το 1918 και έκτοτε πρωταγωνιστεί και υπηρετεί με συνέπεια το χώρο των 2 τροχών. Το ξεκίνημα του Μωύς Μπέζα ήταν αυτό που καλλιεργήθηκε, αναπτύχθηκε και συνεχίστηκε αδιάκοπα μέχρι σήμερα, 104 χρόνια μετά, ώστε να καλύπτουν με τα προϊόντα τους τις επιχειρήσεις μοτοσυκλέτας. Αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ανταλλακτικά, αναλώσιμα και είδη βελτίωσης για μοτοσυκλέτες, scooter, παπιά και ATV, μεγάλων και καταξιωμένων εταιρειών από Ευρώπη και `Απω Ανατολή επιλέγονται διαχρονικά με αυστηρές προδιαγραφές, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρικά
Μιχαήλ Βόδα 37, Αθήνα
Τηλ.: 210 8232001
e-mail: info@bele.gr    
 
Υποκατάστημα
Μιχαλακοπούλου 141, Αθήνα
Τηλ: 210 7470074
e-mail: spyros@bele.gr
www.bele.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΜΠΕΖΑΣ & ΛΕΩΝ
Μιχαήλ Βόδα 37, 10440, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα