Αγοράζεις scooter, ξεχνάς τα ΜΜΜ και μένεις ασφαλής

Αγοράζεις scooter, ξεχνάς τα ΜΜΜ και μένεις ασφαλής

Με τα νέα Euro 5 μοντέλα της Kymco κινείσαι άνετα, γρήγορα και οικονομικά. Αποφεύγεις την ταλαιπωρία, τις καθυστερήσεις και το στρίμωγμα στα MMΜ και μένεις ασφαλής.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η Moto Ξουχέλλης, η κάθετη μονάδα Kymco, Kawasaki και Peugeot ακολουθεί κατά πόδας τις εξελίξεις και οι πρώτες παραλαβές Euro5 μοντέλων έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Kymco προχώρησε σε αλλαγές στα μοντέλα της ώστε αυτά να πληρούν τις Euro5 προδιαγραφές και να έχουν μικρότερη κατανάλωση και λιγότερες εκπομπές ρύπων. Οι κινητήρες τους έχουν εξελιχθεί με σκοπό την ήσυχη λειτουργία χωρίς κραδασμούς, τη μεστή απόδοση και τη μεγάλη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα Euro5 μοντέλα που θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα στη Moto Ξουχέλλης.

People S 200i
Τιμή: 3.390 ευρώ



Για το 2021, το κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία φρόντισε να δώσει στο νέο People S 200i μια εξαιρετική αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ενώ το πάνελ των οργάνων με τις δύο οθόνες LCD παρέχει στη στάνταρ μορφή του υπερπλήρεις ενδείξεις, που περιλαμβάνουν ακόμα και στροφόμετρο.
Ο κινητήρας αποδίδει 14,7 ίππους στις 8.500 σ.α.λ και 13,5Nm στις 6.500 σ.α.λ, ενώ το μοντέλο εφοδιάζεται με δισκόφρενα 260mm και 240mm μπροστά και πίσω αντίστοιχα, που ενεργοποιούνται με διπίστονες δαγκάνες μέσα από σωληνάκια υψηλής πιέσεως και διαχειρίζονται από τη σύγχρονη και πανάλαφρη μονάδα ABS 9.1 της Bosch.

Agility 16+ 125i Top Case E5
Τιμή: 2.595 ευρώ



Οι κινητήρας των 125 κυβικών 
πληροί τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro 5, με την απόδοσή του να βρίσκεται στους 8,7 ίππους / 7.500 στροφές και η ροπή αγγίζει τα 0,9 kgm / 7.000 σαλ, ενώ η KYMCO δηλώνει ότι καταναλώνει μόλις 2,5 λτ / 100 χλμ. Σε επίπεδο αναρτήσεων, έχουμε πιρούνι 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, που ρυθμίζονται στην προφόρτιση. Το μοντέλο των 125 κυβικών φέρει CBS και εξοπλίζεται με δίσκους 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω, με δαγκάνες 2 εμβόλων. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει ένα top case χωρητικότητας 33 λίτρων, το οποίο συμπληρώνει τους αποθηκευτικούς χώρους που υπάρχουν κάτω από την σέλα, στην ποδιά (ντουλαπάκι που κλειδώνει) και στο επίπεδο πάτωμα. Στο ντουλαπάκι της ποδιάς βρίσκεται και μια παροχή ρεύματος 12 Volt.

Agility 16+ 200
Τιμή: 2.985 ευρώ



Ο κινητήρας των 163 κυβικών αποδίδει πλέον 11,2 ίππους στις 7.000 στροφές και 1,2 kgm στις 5.500 στροφές, ενώ η KYMCO δηλώνει ότι καταναλώνει μόλις 2,6 λτ/100 χλμ. Σε επίπεδο αναρτήσεων, χρησιμοποιεί πιρούνι 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Στα φρένα, το μοντέλο των 200 κυβικών φέρει ABS δύο καναλιών, ενώ εξοπλίζεται με δίσκους 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω, με δαγκάνες 2 εμβόλων.
Το Agility 16+ φέρει στον βασικό εξοπλισμό ένα top case χωρητικότητας 33 λίτρων, το οποίο συμπληρώνει τους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από την σέλα, στην ποδιά (ντουλαπάκι που κλειδώνει) και το επίπεδο πάτωμα. Στο ντουλαπάκι της ποδιάς βρίσκεται και μια παροχή ρεύματος 12 Volt.

X-Town 300
Τιμή: 4.960 ευρώ

 


Οι αλλαγές στο μοντέλο δεν είναι μεγάλες αλλά καίριες, με σημαντικότερη την εναρμόνιση του με το Euro 5. O κινητήρας των 276 κυβικών υφίσταται μικρές αλλαγές για αυτό, με την απόδοση του να ανέρχεται στους 23 ίππους/7.500 σ.α.λ. και 2,4 kgm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.. Η ανακοινώσιμη κατανάλωση του ανέρχεται στα 3,3 λτ/100 χλμ. Ανανέωση έχουμε στα φωτιστικά σώματα, με το εμπρόσθιο να γίνεται τύπου Multibeam LED με φωτισμό ημέρας, ενώ και το πίσω φωτιστικό σώμα γίνεται τύπου LED διατηρώντας το σχέδιο X. Ακόμα, τα λογότυπα στο νέο μοντέλο είναι πιο σκούρα σε απόχρωση, ενώ σημεία όπως το ταμπλό, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη, το κάλυμμα της εξάτμισης, οι χειρολαβές και τα πλαϊνά τμήματα του τούνελ, έχουν απόχρωση ανθρακί αντί για μαύρη.

Downtown 350i TCS Noodoe: 5.930 ευρώ
Downtown 350i TCS: 5.895 ευρώ



Με το μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η Kymco παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown στοχεύοντας να συνδυάσει την άνεση που προσφέρει ένα Touring Scooter με την εμφάνιση και τη δύναμη ενός Sport. Ένα σκούτερ δύο-σε-ένα. Το νέο άκαμπτο πλαίσιο, τα συστήματα ABS και TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) οι άνετοι χώροι με δυνατότητα αποθήκευσης για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα, ο προαιρετικός εξοπλισμός με σύστημα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi και ο νέος G5-SC κινητήρας με αυξημένη απόδοση, υπόσχονται ασφάλεια, απόλυτη ευελιξία, άνεση και oικονομία, εντός και εκτός πόλης. Οδήγησε το σήμερα και νιώσε από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της «Απόλυτης εμπειρίας οδήγησης»!

XCITING-S 400
Τιμή: 7.140 ευρώ



Το νέο XCITING-S 400 με το σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ, άνεσης και υψηλής απόδοσης. Βελτιωμένο παντού με νέο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, βελτιωμένο G5-SC κινητήρα με την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία, προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του ταμπλό. Προβολείς LED με φώτα ημέρας που αποτελούν  την αισθητική υπογραφή του νέου XCITING-S αυξάνοντας την επιθετικότητα και το τονίζοντας το δυναμικό του σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα.

AK 550i ABS Noodoe E5
Τιμή: 10.495 ευρώ




Ο δικύλινδρος κινητήρας των 550 κ.εκ. περνά πλέον τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 5, αποδίδοντας 51 ίππους και 5,3 kgm ροπής. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου ανακοινώνεται από την KYMCO στα 160 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η κατανάλωση δηλώνεται στα 4,3 λτ/100 χλμ. Σημαντική αλλαγή για το μοντέλο αποτελεί η υιοθέτηση ενός συστήματος Ride-by-Wire για τον έλεγχο του γκαζιού, το σύστημα ETS – Electronic Throttle System, που αντικαθιστά το σύστημα μηχανικού ελέγχου. Σε θέμα πλαισίου και περιφερειακών δεν ανακοινώθηκαν αλλαγές, πέρα από μια μικρή αύξηση του βάρους στα 230 κιλά που μπορεί να αποδοθεί στις αλλαγές που έγιναν στο μοντέλο. To AK 550 αποκτά μια νέα απόχρωση για το 2021 στο χρώμα της «άμμου», ενώ αλλάζει σε λεπτομέρειες: Συγκεκριμένα, το γυαλιστερό μαύρο κάνει την εμφάνιση του στο μούτρο και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, αντικαθιστώντας τμήματα που είχαν φινίρισμα σε μαύρο ματ.

Και μην ξεχνάς ότι στη Moto Ξουχέλλης σε περιμένουν χρήσιμα δώρα με κάθε αγορά νέου μοντέλου. Μάλιστα η φιλοσοφία της εταιρείας είναι “Δώρα σε ποιότητα και όχι σε ποσότητα”, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και θα σε συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page
 

Διαβάστε ακόμα: