Βελτίωση scooter κομμένη στα μέτρα σου

Βελτίωση scooter κομμένη στα μέτρα σου

Δες εδώ πώς θα ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητες του scooter σου και τι πρέπει να κάνεις για να το βελτιώσεις αποτελεσματικά.

Η βελτίωση ενός scooter δεν είναι απλή υπόθεση, αφού απαιτεί τεχνογνωσία και σωστά προϊόντα, ώστε να αποφύγεις προβλήματα αξιοπιστίας και να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Η βελτίωση του scooter σου έχει πλέον όνομα, καθώς στην Piaggio Xanthoulis ο επαγγελματισμός και η βαθιά γνώση του αντικειμένου είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία. Η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες βελτιώσεις στα δίκυκλα του ιταλικού οίκου σε όλους τους τομείς, αναβαθμίζοντας όλα τα μέρη του δικύκλου όπως ο κινητήρας, οι αναρτήσεις, τα φρένα και οι τροχοί. Επίσης αναλαμβάνει την εξατομίκευση του scooter σας με αισθητικές βελτιώσεις σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σας γούστο. Η γκάμα και ο αριθμός των οχημάτων που έχουν αναλάβει είναι τεράστια και ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών που εκτελούνται.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Πάνω από 150.000 κωδικοί γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ σε περιμένουν, ενώ όταν έρθει η ώρα της επισκευής ή του service, οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί με την πολύχρονη εμπειρία που παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το εργοστάσιο, ώστε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που αναζητάτε. Εκεί θα βρείτε ακόμα γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης του ιταλικού group που θα κάνουν πιο άνετες τις καθημερινές σας μετακινήσεις.  
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: xanthoulis.piaggio@cosmotemail.gr

Facebook Page
www.xanthoulis.com

Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »