H Soriano Giugiaro V1 Gara

H Soriano Giugiaro V1 Gara

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Soriano πάνε EICMA 2021

Η Soriano είναι μια μάρκα μοτοσυκλετών που αναγεννήθηκε από τον επενδυτή Marco Soriano στις αρχές του 2019, ενώ η ιστορία του ονόματος της πάει σχεδόν έναν αιώνα πίσω, στον αριστοκράτη και εφευρέτη Riccardo Soriano.

Η μάρκα ήταν έτοιμη για μια μεγάλη παγκόσμια παρουσίαση στην EICMA του 2020, όμως έπεσε στην ατυχία της ματαίωσης της έκθεσης λόγω της πανδημίας. Τώρα όμως, η Soriano ανακοινώνει ξανά την παρουσία της στην EICMA του 2021, στην οποία θα αποκαλύψει τα νέα μοντέλα της γκάμας του 2022.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες με ταχύτητες και ήχο!

Ο Marco Soriano, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, έχει πρόθεση να επαναπροσδιορίσει την έννοια της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, στους αναβάτες αλλά και τον χώρο. Ο ίδιος έχει πει χαρακτηριστικά: «Ο μοτοσυκλετιστής, μαζί με τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος με κινητήρα εσωτερικής καύσης,  αγαπά τον ήχο και φυσικά, το κιβώτιο ταχυτήτων. Οι μοτοσυκλέτες μας προσφέρουν αυτά και πολλά ακόμα!»
 

Κατασκευασμένες στην Ιταλία – Τις πληρώνεις και με Bitcoin!

Όπως αναφέρεται και τονίζεται, από τον ίδιο τον Soriano, οι μοτοσυκλέτες της εταιρείας κατασκευάζονται στην Ιταλία, ενώ μάλιστα η Soriano είχε ήδη ανακοινώσει, ότι δέχεται διάφορες μορφές κρυπτονομισμάτων, ως μέθοδο πληρωμής για τις προπαραγγελίες!
 

Όλη η γκάμα στην EICMA 2021

Στην μεγάλη έκθεση του Μιλάνου, που θα λάβει χώρα από 23 μέχρι 28 Νοεμβρίου, η Soriano αναμένεται να παρουσιάσει τις Giugiaro V1R, V1S και V1 Gara, αλλά και οποιοδήποτε άλλο νέο μοντέλο πιθανόν έχει ετοιμάσει. Εσείς θα επιλέγατε μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα η οποία θα έχει σασμάν και θα μπορείς να την πληρώσεις με Bitcoin;
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »