Κερδίστε ένα LS2 Vector Evo με το νέο μας Giveaway!

Κερδίστε ένα LS2 Vector Evo με το νέο μας Giveaway!

Κερδίστε ένα LS2 Vector Evo

Το Moto Τρίτη σε συνεργασία με την Κιούπης Α.E., την εταιρεία που εισάγει τα προϊόντα της LS2 στην Ελλάδα, δίνει την δυνατότητα σε έναν αναγνώστη να κερδίσει ένα κράνος. Δείτε πώς θα μπείτε στην κλήρωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι στη χώρα μας τα κράνη της LS2 είναι ιδιαίτερα δημοφιλή καθώς συνδυάζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση με τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά ενώ η προσιτή τιμή τους είναι αντιστρόφως ανάλογη της υψηλής ποιότητας και των χαρακτηριστικών που προσφέρουν. Η μεγάλη γκάμα της LS2 περιλαμβάνει full face, flip up, jet, off road, αλλά και παιδικά κράνη, οπότε καλύπτει κάθε γούστο, ενώ η τεράστια ποικιλία από σχέδια και χρώματα εγγυάται ότι θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Το Moto Τρίτη και η Κιούπης Α.E., με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας των αναβατών δίνουν την δυνατότητα σε ένα τυχερό να κερδίσει ένα κράνος LS2. Το μεγάλο δώρο είναι ένα full face Vector Evo αξίας 220 ευρώ στον εντυπωσιακό χρωματισμό White Fluo Orange. Το Vector Evo είναι κατασκευασμένο από HPFC (High Performance Fiber Composite), υλικό που συναντάμε σε σημαντικά ακριβότερα κράνη. Κατασκευάζεται σε 3 μεγέθη εξωτερικού κελύφους, ώστε να έχει μαζεμένες διαστάσεις και μικρό βάρος. Το εσωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από EPS τριών διαφορετικών πυκνοτήτων για αποτελεσματική προστασία. Είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενη εσωτερική φιμέ ζελατίνα που καταργεί την ανάγκη για χρήση γυαλιών ηλίου, ενώ η υποαλλεργική επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη.


 
Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του LS2 Vector Evo.
 
Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Οκτωβρίου.
Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να έχετε κάνει ένα από τα παρακάτω:
  • Like στην σελίδα μας στο Facebook
  • Follow στο Instagram
  • Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube   
Και να έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.