To Yamaha R15M που παρουσιάστηκε.

Το R15M μαζί με το R15.

Παρουσιάστηκε τελικά το Yamaha R15M

Το πιο γρήγορο… 150άρι supersport! Στο πνεύμα της εποχής, η Yamaha παρουσίασε την R15M, με τα στοιχεία της R1M θα ξεχειλίζουν πάνω της. Θα την δούμε και Ευρώπη;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Πριν λίγες ημέρες, αλιεύσαμε το Yamaha R15M σε ανεπίσημη φωτογραφία, που άνοιξε την αυλαία φημών για παρουσίαση του μοντέλου σύντομα. Να λοιπόν που αυτό τελικά έγινε, με την Yamaha να προχωρά στην ανανέωση του R15 και στην παρουσίαση της M εκδοχής του.


Το R15M μαζί με το R15.

Το R15M μαζί με το R15.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε για την αγορά της Ινδίας, φέροντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Η εμφάνιση είναι η πιο προφανής από αυτές, με τις R15 και R15M να λαμβάνουν ουσιαστικά το μούτρο του R7, με τα δύο φώτα ημέρας «φρύδια» και το κεντρικά τοποθετημένο LED φωτιστικό «προβολάκι». Το μοντέλο φέρει επίσης νέα πλαστικά, όπως επίσης και ανανεωμένης σχεδίασης ρεζερβουάρ. Η Yamaha προίκισε επιπλέον τα μοντέλα, με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός σε χρυσό χρώμα.
 
Φυσικά, το… αστέρι της παρουσίασης είναι η R15M, η οποία δανείζεται τα στοιχεία της R1M με το μεταλλικό «βουρτσισμένο» χρώμα της να ξεχωρίζει κάνοντας αντίθεση με το μαύρο και το μπλε. Σε τεχνικό επίπεδο τα δύο μοντέλα δεν έχουν διαφορές, φέροντας τον κινητήρα των 155 κ.εκ. της Yamaha, που αποδίδει 18,3 ίππους. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο κινητήρας είναι άμεσα έτοιμος για συμμόρφωση με τις Euro 5 προδιαγραφές. Το μοντέλο φέρει επίσης δυνατότητα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο.
 
Θα μπορούσε το μοντέλο να έρθει και στην Ευρώπη; Δύσκολο, θα λέγαμε, μιας και το R125 υπάρχει και λαμβάνει την θέση του μικρού supersport, ωστόσο δεν θα αποκλείαμε την διάθεση έκδοσης R125M οσονούπω!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »