Οι μοτοσυκλέτες R της Yamaha στα επετειακά χρώματα World GP 60th Anniversary.

Yamaha: Νέα επετειακή έκδοση σε όλα τα «R» μοντέλα

Η επέλαση των… ειδικών εκδόσεων, συνεχίζεται. Τα 60 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας γιορτάζει η Yamaha, δημιουργώντας ειδικές εκδόσεις των R μοντέλων σε μοναδικά χρώματα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το 1961, η Yamaha Motor έβαλε εμφατικά το όνομα της στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την συμμετοχή της RD48 250 κ.εκ. στον αγώνα του παγκόσμιο πρωταθλήματος Grand Prix της Γαλλίας. Δύο χρόνια μετά, ακολούθησε και η πρώτη νίκη, στο Grand Prix του Βελγίου, ενώ το 1964, ήρθε και ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος. Τα «γούρικα» χρώματα της RD56 του 1964 ήταν και ο προπομπός του χρωματισμού «Speed Block» που βλέπουμε εδώ, καθιερώνοντας την εμφάνιση της Yamaha στους αγώνες μέχρι και την εποχή του Lawson και του Rainey.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Γιορτάζοντας λοιπόν τα 60 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση Yamaha μοτοσυκλέτας σε αγώνες, η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμες, ειδικές εκδόσεις όλων των μοτοσυκλετών της σειράς R: R125, R3, R7, και R1. H επετειακή έκδοση θα ονομάζεται «World GP 60th Anniversary» και χαρακτηρίζεται από το λευκό ως κύριο χρώμα, συνδυασμένο με το κόκκινο και το μαύρο, στις χαρακτηριστικές ρίγες της μοτοσυκλέτας.
 
Ακόμα, οι μοτοσυκλέτες θα έχουν ειδικά εμβλήματα για την επετειακή έκδοση, ενώ θα κοσμούνται με κόκκινο εμπρός φτερό και κίτρινο «number plate», στο εμπρός μέρος, σε μια άμεση αναφορά στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Οι ζάντες στα μοντέλα θα είναι χρυσές, ολοκληρώνοντας την άκρατη αγωνιστική εμφάνιση.
 
Τεχνικά, δεν ανακοινώνονται μεταβολές στα μοντέλα. Η διαθεσιμότητα των R125, R3, R7 και R1 στο χρώμα World GP 60th Anniversary αναμένεται τον Δεκέμβριο, ενώ περιμένουμε να ανακοινωθούν και οι τιμές τους.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »