Zero Motorcycles: Εξοικονόμησε έως και 4500 ευρώ από τον πρώτο χρόνο

Αυτονομία που ξεπερνάει τα 300 χιλιόμετρα. Με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων η Zero προσφέρει υψηλή αξιοπιστία, ελάχιστη έως μηδενική συντήρηση και υψηλές επιδόσεις και αυτονομία. Μήπως ήρθε η ώρα να αποχωριστείς τη βενζίνη;

5 χρόνια εγγύηση και απεριόριστα χιλιόμετρα στις μπαταρίες τους

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η Zero απαντάει στα επιχειρήματα για τυχόν προβλήματα μειωμένης απόδοσης, προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας των μπαταριών της χωρίς όριο χιλιομέτρων. Φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και παραμένει ,η κατασκευή μοτοσυκλετών, που να εξασφαλίζουν στον ιδιοκτήτη ,διασκέδαση ,αξιοπιστία και πάνω απ όλα οικονομία , που από τον πρώτο χρόνο κιόλας είναι της τάξης των 3000-4500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του κόστους συντήρησης και χρήσης σε συνδυασμό με την επιδότηση του πρασίνου νόμου για τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων. Η επένδυση λοιπόν σε μια ZERO έχει στόχο μέσω της οικονομίας να μηδενίζεται η επένδυση στην πενταετία, σε σύγκριση με τις συμβατικές μοτοσυκλέτες με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Παράλληλα, η εφαρμογή Zero App δίνει την δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth για συσκευές με λογισμικό iOs και Android. Με την εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση της μοτοσυκλέτας για πιο σπορ ή πιο οικονομική οδήγηση. Η προσαρμόσιμη οθόνη αναφέρει την ακριβή κατάσταση φόρτισης και τη χρήση ισχύος σε πραγματικό χρόνο κατά την οδήγηση. Επίσης, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων 2017-2020 μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Zero Motorcycles για να ενημερώσουν το λογισμικό της μοτοσυκλέτας τους, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα.


 
Καταιγιστικές επιδόσεις και ροπή 20 kg-m
Κάθε μοτοσικλέτα έχει βελτιστοποιηθεί σε κάθε της λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον επαναστατικό ηλεκτρικό κινητήρα Z-Force. Σε κάθε μοντέλο,  χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο άκαμπτο αεροπορικού τύπου αλουμινένιο πλαίσιο, για την ελαχιστοποίηση του βάρους. Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να αντέχει με ασφάλεια στις απαιτήσεις ακόμη και της πιο επιθετικής χρήσης εντός ή εκτός δρόμου. Ο κινητήρας τροφοδοτεί απευθείας τον πίσω τροχό μέσω ενός ισχυρού και αθόρυβου, σταθερού ιμάντα. Όχι μόνο ελαχιστοποιείται η απώλεια τριβών εξαλείφοντας τους συμπλέκτες και τα γρανάζια, αλλά βοηθά επίσης στην εξάλειψη της ανάγκης για την κλασική συντήρηση του κινητήρα ενώ ταυτόχρονα μειώνει το βάρος της μοτοσυκλέτας. Ο κινητήρας Z-Force σχεδιάστηκε από το μηδέν από την Zero για βελτιστοποιημένη απόδοση, ισχύ και μέγεθος. Ο κινητήρας Z-Force διαθέτει σχεδιασμό εσωτερικού μόνιμου μαγνήτη (IPM) που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση κατά τη διάρκεια της σκληρής οδήγησης και επιτρέπει υψηλότερες τελικές ταχύτητες. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο brushless κινητήρας δεν απαιτεί ψύξη με υγρό ή εξαναγκασμένο αέρα και δεν απαιτεί συντήρηση. Σε συνδυασμό με το Z-Force Power Pack, ο εξαιρετικά συμπαγής και ελαφρύς κινητήρας προσφέρει μεγάλη ιπποδύναμη και δυνατή επιτάχυνση, ενώ παράγει στιγμιαία το 100% της ροπής από στάση με ακαριαία απόκριση γκαζιού.


 
Με αυτονομία αυτοκινήτου που ξεπερνάει τα 300 χιλιόμετρα
Η Zero Motorcycles προσφέρει μια ολόκληρη σειρά μοντέλων τα οποία ξεπερνούν τα 250 χιλιόμετρα αυτονομίας με μια πλήρη φόρτιση. Με το προαιρετικό αξεσουάρ Z-Force Power Tank, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χωρητικότητα μπαταρίας σε οποιοδήποτε 2014 ή μεταγενέστερο Zero SR / F, Zero SR / S, Zero S, Zero SR, Zero DS ή Zero DSR μοντέλο. Η αυτονομία σε αυτή την περίπτωση ξεπερνάει τα 300 χιλιόμετρα και μπορεί να φτάσει τα 360 με ένα "γεμάτο" ρεζερβουάρ. Η φόρτιση γίνεται σε οποιαδήποτε πρίζα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ταχυφόρτηση μέσω συστήματος Type 2, ίδιο με αυτο που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα, η οποία μειώνει το χρόνο έως και 10 φορές περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς από μια κανονική οικιακή πρίζα. 



Ποια είναι η Zero που ήρθε στην Ελλάδα;
Από το 2006, όταν παρήχθησαν τα πρώτα πρωτότυπα μέχρι και σήμερα, η  Zero Motorcycles είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.  Συνδυάζοντας τις καλύτερες πτυχές μιας παραδοσιακής μοτοσυκλέτας με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, η Zero παράγει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης που είναι ελαφριές, αποδοτικές, γρήγορες και διασκεδαστικές στην οδήγηση. Η Zero έχει επικεντρωθεί στην εξισορρόπηση της υψηλής απόδοσης και αυτονομίας, του χαμηλού βάρους και της προσιτής τιμής, για την κατασκευή των καλύτερων ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Με συνεχή εξέλιξη και ακούραστη δουλειά ,μπήκε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας ,κατασκευάζοντας πλέον μοτοσυκλέτες με αυτονομία που αγγίζει κατά περίπτωση τα 350 χλμ. Η ZERO MOTORCYCLES μέχρι σήμερα έχει διαθέσει παγκοσμίως περισσότερα από 5000 μοντέλα και κινείται με ετήσια αύξηση πωλήσεων της τάξης του 33%! Με ποιότητα κατασκευής σε πολύ υψηλό επίπεδο, εξοπλίζει τις μοτοσυκλέτες της με αναρτήσεις SHOWA, λάστιχα PIRELLI, ηλεκτρονικά της BOSCH για ABS και TRACTION CONTROL. 

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Zero στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά έχει αναλάβει η εταιρεία Electromove (Εθν. Αντιστάσεως 137 Αγ. Δημήτριος Τηλ. 213 0123605), η οποία εισάγει 8 νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες, από street μέχρι adventure και enduro.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »