Cal Crutchlow: Επιστρέφει στα MotoGP για 3 αγώνες

Ο Βρετανός θα αγωνιστεί στους επόμενους τρεις αγώνες για λογαριασμό της Petronas STR αντικαθιστώντας τον τραυματία Franco Morbidelli.

Ο Cal θα αγωνιστεί στους δυο επόμενους αγώνες επί Αυστριακού εδάφους, αλλά και στο εντός έδρας για εκείνον GP του Silverstone τον Αύγουστο. Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή του Crutchlow με μοτοσυκλέτα της Yamaha, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από πότε καθώς η τελευταία του χρονιά με την Tech3 ήταν το 2013, πριν πάει στην Ducati και στην LCR Honda. Η μοτοσυκλέτα που θα οδηγήσει πάντως δεν θα του είναι καθόλου άγνωστη, καθώς είναι ο επίσημος δοκιμαστής της Yamaha και θα έχει βρεθεί πολλές φορές στη σέλα της.

Ο Cal Crutchlow δήλωσε σχετικά: “Είναι πολύ ωραίο που φέτος οδηγώ για τη Yamaha ως επίσημος δοκιμαστής και που μπορώ να την υποστηρίζω όπου χρειάζεται. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για την Petronas Yamaha SRT στους επόμενους τρεις αγώνες. Σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές και ελπίζω ο Franco να αναρρώσει σύντομα και να γυρίσει δυνατός μετά την εγχείρηση στο γόνατο. Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει δυναμικά καθώς έχει αγωνιστεί εξαιρετικά τα τελευταία δυο χρόνια.”

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »