Τα ιδανικά scooter για δίπλωμα αυτοκινήτου

Ασε το αυτοκίνητο και πιάσε το scooter. Η κατηγορία των 125 κυβικών περιλαμβάνει ιδανικές επιλογές για να κάνεις την μετάβαση από το αυτοκίνητο σε ένα όχημα το οποίο θα σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα. Ακόμα το σκέφτεσαι;

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Γιατί 125άρη; Τα 125άρια είναι ιδανικά για όλες τις χρήσεις ακόμα και για σύντομες μετακινήσεις σε εθνική οδό. Αν θέλεις να μετακινηθείς κοντά στο σπίτι σου, για παράδειγμα μόνο για ψώνια, ιδανικά αποδεικνύονται και τα μικρότερου κυβισμού scooter π.χ. 50 κυβικών.

Kοινοποίησε το »


Γιατί scooter; Είναι αυτόματα και τον πρώτο καιρό καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα όχημα το οποίο δεν θα χρειάζεται να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις εσύ ταχύτητες. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξοικειωθείς γρηγορότερα και πιο εύκολα με τον κόσμο των 2 τροχών. Επίσης όλα τα καινούρια scooter διαθέτουν ABS ή CBS στο σύστημα πέδησης το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους νέους δικυκλιστές, σε θέμα ασφάλειας.

Τα ηλεκτρικά αναπτύσσονται ταχύτατα. Τα ηλεκτρικά είναι μία κατηγορία από μόνα τους, θα τα συμπεριλάβουμε σε άλλο αφιέρωμα, που προφανώς αποτελούν καλές επιλογές αλλά έχουν διαφορετικά γνωρίσματα που πρέπει να τα αναλύσουμε σε σχέση με τα βενζινοκίνητα.  Ένα από αυτά έχει να κάνει με το κόστος χρήσης. Το ηλεκτρικό όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς τόσο μεγαλύτερη και γρηγορότερη απόσβεση σου κάνει, χωρίς να ξεχνάμε ότι είναι ακριβότερα στην αγορά του σε σχέση με τα συμβατικά scooter.

Έχουμε επιλέξει ένα scooter 125 κυβικών από κάθε εταιρεία. Υπάρχει περίπτωση ο ίδιος κινητήρας να τοποθετείται και σε άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας, οπότε αυτό που πρέπει να ελέγξετε, και αυτό γίνεται εύκολα, είναι αν έχει τον ίδιο εξοπλισμό ασφαλείας και συστημάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Kοινοποίησε το »