Υπάρχουν πάνω από 25 διαφορετικά σχέδια για να επιλέξεις.

Η τοποθέτηση των γκρίπ της Playlife ήταν υπόθεση λίγων λεπτών.

Τα εργοστασιακά γκρίπ της Piaggio ήταν σκληρά και είχαν φθαρεί οπότε η αλλαγή ήταν μονόδρομος.

Επιλέξαμε ένα σετ πιο μαλακό σε σχέση με τα εργοστασιακά.

Το μπρελόκ σε σχήμα χειρολαβής που υπήρχε στη συσκευασία.

Test γκριπ Playlife

Δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στα 25 διαφορετικά σχέδια χειρολαβών της Playlife, αλλά βελτιώσαμε την άνεση και την αίσθηση του Beverly.

Τιμή: 7 έως 10 ευρώ

Η Playlife ιδρύθηκε το 1999 και από τότε κατασκευάζει χειρολαβές, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Η εξειδίκευσή της και οι ειδικές τεχνικές καλουπώματος και έκχυσης καουτσούκ έχουν οδηγήσει στο να είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους αναβάτες τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά στην καλύτερη δυνατή τιμή. Όταν έφτασε η ώρα αλλαγής χειρολαβών στο εταιρικό Beverly 300, απευθυνθήκαμε στην ΠΕΡΚΟ Α.Ε, την εταιρεία που εισάγει και διανέμει στη χώρα μας τα γκρι της Playlife, η οποία μας κάλεσε στις εγκαταστάσεις της για να δούμε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία και να διαλέξουμε.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Τα γκρίπ της Playlife είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μείγμα που περιέχει μεταξύ άλλων και λευκό καουτσούκ. Το συγκεκριμένο συστατικό τους δίνει ανώτερες αντικραδασμικές ιδιότητες και είναι στοιχείο που απουσιάζει ακόμα από χειρολαβές με μεγαλύτερο κόστος. Έχουν μικρό βάρος και μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία, την τριβή και το νερό. Είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία από υφές, σχέδια και χρώματα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο. Εμείς πραγματικά δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε, όταν βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της ΠΕΡΚΟ και σίγουρα δεν τσεκάραμε κάθε κουτί για να τις δούμε όλες, καθώς υπάρχουν πάνω από 25 διαφορετικά σχέδια για να επιλέξεις.

Ακόμα και η συσκευασία τους είναι προσεγμένη και δείχνει ότι έχεις να κάνεις με ένα υψηλής ποιότητας προϊόν. Μόλις την ανοίξαμε μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μέσα υπήρχε και ένα μπρελόκ κλειδιών σε σχήμα χειρολαβής.

Στην πράξη

Η τοποθέτησή του γίνεται εύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στη συσκευασία και είναι συμβατά με όλους του τύπους μοτοσυκλετών, καθώς υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά διαθέσιμα μήκη, 115 και 125 χιλιοστά με ανοιχτά ή κλειστά άκρα. Εμείς επιλέξαμε ένα σετ πιο μαλακό σε σχέση με τα εργοστασιακά, αλλά υπάρχουν και πιο σκληρά αν θέλει κάποιος. Η μαλακή αίσθηση που έχουν δεν επηρεάζει την αίσθηση και την αμεσότητα, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Το γάντι εφαρμόζει τέλεια επάνω τους και δεν γλιστρά, έστι κάθε κίνηση του καρπού σου μεταφράζεται με ακρίβεια.

Η άποψή μας

Τα γκριπ της Playlife δεν είναι απλώς ένα ανταλλακτικό, αλλά ένα προϊόν βελτίωσης. Θα ομορφύνουν τη μοτοσυκλέτα, το scooter ή το παπί σου και θα βελτιώσουν το feedback δίνοντάς σου τον απόλυτο έλεγχο. Με πολύ μικρό κόστος και δώρο μπρελόκ, είναι αυτονόητο οτι αξίζουν κάθε ευρώ.

 

Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα ΠΕΡΚΟ Α.Ε.
Διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες πανελλαδικά.
 
Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ:210 2723920
 
Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα
Τηλ.:210 8828409