H Voge 650DS, με ακτινωτούς τροχούς και μεταλλικό τριβάλιτσο.

Voge 650DS: Νέες πληροφορίες για άφιξη στην Ευρώπη

Κυκλοφορεί εκ νέου η είδηση, ότι η Voge ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη και το 650DS, το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας της. Τι θα γίνει τελικά; Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα…

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Ήδη από το ντεμπούτο της στην χώρα μας, η Voge κέρδισε τους αναβάτες με την ολοκληρωμένη γκάμα της για τα δεδομένα της αγοράς μας, αλλά και το πολύ υψηλό value-for-money των μοντέλων της. Με το 500DS να αποτελεί ακόμα το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας για την χώρα μας, η ύπαρξη του 650DS έχει γίνει ήδη γνωστή και η ζήτηση για το μοντέλο ολοένα και αυξάνεται!
 
Προς το παρόν, δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες για την επικείμενη άφιξη της μοτοσυκλέτας στην χώρα μας, αν και παρακολουθώντας τα post της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, είναι σαφές ότι είναι έτοιμη για την εισαγωγή του 650DS στην Ευρώπη, κάποια στιγμή στο μέλλον. Τώρα, περισσότερες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν αυτή την πιθανότητα, έγιναν γνωστές από διεθνή μέσα.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 650DS της Voge θα είναι το νέο κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του να είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ο κινητήρας θα είναι μονοκύλινδρος –βασική διαφορά σε σχέση με το 500DS, που θα προσφέρει και έναν νέο χαρακτήρα. Η ισχύς είναι στο επίπεδο των 50 ίππων (ίσως να το δούμε να φτάνει στους 47,6 ίππους, για να γίνει κατάλληλο με δίπλωμα A2).  Οι τροχοί έχουν διάμετρο 19 και 17 ιντσών εμπρός και μένει να δούμε, αν θα είναι χυτού τύπου, ακτινωτοί ή… και τα δύο, σε ανάλογες εκδόσεις της μοτοσυκλέτας. Ενδιαφέρον θα έχει επίσης, να μάθουμε το εξοπλιστικό υπόβαθρο του 650DS, καθώς με τον μονοκύλινδρο κινητήρα, το μοντέλο θυμίζει «άλλη» σχολή adventure με ακόμα εντονότερα εκτός δρόμου στοιχεία.
 
Προς το παρόν λοιπόν, όλα δείχνουν ότι το μοντέλο θα έρθει και στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα, δεν ξέρουμε όμως πότε… Μείνετε συντονισμένοι.