Το commuter με την καλύτερη εμφάνιση: Yamaha TMAX 560

Το commuter με την καλύτερη εμφάνιση: Yamaha TMAX 560

Το commuter με την καλύτερη εμφάνιση: Yamaha TMAX 560

Αρέσει πολύ και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Οι αναβάτες επιλέγουν το ΤΜΑΧ για τις πολλαπλές αρετές του και η εμφάνιση είναι μια από αυτές.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Δεν είναι τυχαίο που το ΤΜΑΧ βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα mega scooter. Η σπορ φιλοσοφία του ενισχύεται από τη δυναμική του εμφάνιση, η οποία του δίνει την πρώτη θέση και σε αυτή την κατηγορία με 6.132 ψήφους, σχεδόν διπλάσιους από το δεύτερο διεκδικητή. Με τα χρόνια, το T-MAX κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλων των αναβατών, ενώ δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται δυναμικά και πλέον έρχεται με δυνατότερο κινητήρα, νέα εμφάνιση και αλλαγές που το καθιστούν καλύτερο από ποτέ. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο TMAX όπως φανερώνει και το όνομά του (560) έχει να κάνει με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με τον χαρακτηριστικό στρόφαλο 360ο. Πλέον αποδίδει 47.6 ίππους σε σχέση με τους 46 του 530 και είναι ακόμη πιο απολαυστικός, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις νέες προδιαγραφές Euro 5. Στην πόλη ο όγκος του πραγματικά εξαφανίζεται, κάνοντάς το ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες ή για ξέγνοιαστες βόλτες υπό τον απολαυστικό (σήμα κατατεθέν) ήχο του δικύλινδρου κινητήρα που λειτουργεί με τον γνωστό αψεγάδιαστο τρόπο. 



* Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων, μοτοσυκλετών, commuter και ηλεκτρικών της χρονιάς, συμμετείχαν  μόνο τα μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα το 2020.