To Voge 500AC

To Voge 500AC

To Voge 500AC

To Voge 500AC

To Voge 500AC

To Voge 500AC

Voge 500AC: Παρουσιάστηκε επίσημα

Ντεμπούτο και με «την βούλα» στις αγορές για το νέο Voge 500AC, μια νεορετρό μοτοσυκλέτα στην μεσαία κατηγορία που πολύ πιθανόν, θα έρθει και στις αγορές της Ευρώπης. Δείτε περισσότερα.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Πριν από περίπου 7 μήνες, οι πρώτες φωτογραφίες του Voge 500AC είδαν το φως της δημοσιότητας, όχι όμως και περισσότερες επίσημες πληροφορίες για το μοντέλο. Πριν από λίγες ώρες, επιβεβαιώθηκε η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, αρχικά για την αγορά της Κίνας.
 
Το μοντέλο, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, είναι ένα naked street με χαρακτηριστικά νεορετρό στοιχεία, μια στυλιστική ταυτότητα που είναι τόσο διαδεδομένη σήμερα. Στην πρώτη μάλιστα επίσημη παρουσίαση του, το 500AC χαρακτηρίζεται ως «advanced classic» ή «εξελιγμένο κλασικό».
 
Η «καρδιά» της μοτοσυκλέτας είναι ο γνωστός πλέον, δικύλινδρος κινητήρας των 500 κυβικών, που εμφανίζεται και στα άλλα μοντέλα 500 κυβικών της Voge, με απόδοση που θα φτάνει τους 47,6 ίππους (35kW, σε συμφωνία με τα προαπαιτούμενα του διπλώματος A2). Η ροπή του μοντέλου ανακοινώνεται στα 4,4 kgm, ενώ η τελική ταχύτητα στο επίπεδο των 160 χιλιομέτρων την ώρα.
 
Σε ένα πλαίσιο από σωλήνες ατσαλιού, το Voge 500AC θα φέρει αναρτήσεις από την KYB, φρένα της Nissin και σύστημα ABS από την Bosch, στα εξοπλιστικά στάνταρντ που έχει θέσει η Voge. Δεδομένη είναι επίσης η χρήση μιας οθόνης ενδείξεων. Μάλιστα, οι ξένες πηγές λένε ότι, αν τελικά το μοντέλο πάρει το «πράσινο φως» για την Ευρώπη, θα διατεθεί και σε μια έκδοση με ακτινωτούς τροχούς για ακόμη περισσότερο retro χαρακτήρα. Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερα…