Αγόρασε μέσω της έκθεσης και πάρε ένα κράνος LS2 αξίας 219 ευρώ

Αγόρασε μέσω της έκθεσης και πάρε ένα κράνος LS2 αξίας 219 ευρώ

Αν είστε σε φάση αγοράς, κερδίστε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219 ευρώ (χωρίς κλήρωση), αγοράζοντας μέσω τις έκθεσης. Δείτε τα νέα μοντέλα της έκθεσης που επιλέξαμε για εσάς και κερδίστε διπλά.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, δηλώστε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και πάρτε ένα κουπόνι που κερδίζει 1 κράνος, ΧΩΡΙΣ κλήρωση*, LS2 Vector Evo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


*Εφόσον επιβεβαιώσετε με Δελτίο παραγγελίας την αγορά του, μάθε πως το κατοχυρώνεις εδώ

H διαδικασία είναι απλή,
  • Δηλώστε τα στοιχεία σας και το μοντέλο που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε από την λίστα των νέων μοντέλων και τις εταιρείες που συμμετέχουν στην ενέργεια.
  • Λαμβάνετε ένα μοναδικό κουπόνι στο mail σας και εφόσον προχωρήσετε σε αγορά ως την λήξη της έκθεσης του συγκεκριμένου μοντέλου, κερδίζετε (με την επίδειξη του κουπονιού) ένα κράνος LS2 αξίας 219 ευρώ
Κάθε επισκέπτης της έκθεσης μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά (και να λάβει το αντίστοιχο κουπόνι). Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν λάθος στοιχεία (τα στοιχεία πρέπει να είναι καταχωρημένα όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή στο δίπλωμα οδήγησης σας) η συμμετοχή ακυρώνεται.

Τα κράνη είναι μία προσφορά της Α. ΚΙΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, η οποία στα πλαίσια τις οδικής ασφάλειας, προσφέρει στους επισκέπτες που σκέφτονται να αγοράσουν τώρα μοτοσυκλέτα,  30 κράνη συνολικής αξίας άνω των 6,500 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα 30 κράνη συμβολίζουν και κάτι ακόμη. Το εργοστάσιο της LS2, ένα εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών, συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης κρανών παγκοσμίως. Η εταιρεία Α. ΚΙΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και ο Νίκος Κιούπης, ο πρωτεργάτης και ο άνθρωπος που ανακάλυψε την LS2 στην Ευρώπη, θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του πίσω στο μακρινό 1995.

Τα 30 κράνη υψηλών προδιαγραφών LS2 Vectror Evo  θα μοιραστούν σε 30 οδηγούς που θέλουν τώρα να αγοράσουν δίκυκλο και θα πάρουν προσφορά μέσα από τα περίπτερα της έκθεσης. Δηλαδή όσοι πραγματικά θα το χρειαστούν.

Το LS2 Vector Evo είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο κράνος μοτοσυκλέτας, το οποίο προσφέρει τεχνολογία και χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα κράνη στον κόσμο. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Fiberglass Composite. Απίστευτα ελαφρύ αλλά παράλληλα ανθεκτικό, το κέλυφος είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό και σταθερό ακόμα και σε συνθήκες δυνατών ανέμων. Η ζελατίνα του LS2 Vector Evo είναι κατασκευασμένη με ένα σύστημα 3D που διορθώνει τυχόν διαθλάσεις. Φτιαγμένη πάντα από πρώτης ποιότητας Polycarbonate, με μεγάλη αντοχή στην πρόσκρουση, δεν παρουσιάζει παραμορφώσεις και προσφέρει την μέγιστη διαύγεια.