Super Soco TSX: Υποψήφιο για Best ηλεκτρικό 2021

Μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με μοντέρνα σχεδίαση και όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στις καθημερινές μετακινήσεις των αναβατών, η Super Soco TSX είναι υποψήφια για το καλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο του 2021. Θα κερδίσει την διάκριση;

Για τους αναβάτες που θέλουν να κάνουν την μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, αλλά και να οδηγούν μοτοσυκλέτα, η Super Soco προσφέρει την TSX, την μοντέρνας σχεδίασης μοτοσυκλέτα της νέας εποχής. Η TSX είναι ένα μοντέλο που εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα της Bosch ισχύος 1,9 kW ή 2,6 ίππων, που προσφέρει στο μοντέλο τελική ταχύτητα στα 45 χλμ/ώρα. Έτσι, το TSX είναι κατάλληλο για οδήγηση ακόμα και με δίπλωμα μοτοποδηλάτου-ΑΜ.
 
Το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 2 αφαιρούμενες μπαταρίες, με την μέγιστη αυτονομία του σε αυτή την περίπτωση να φτάνει τα 150 χιλιόμετρα. Με μία μπαταρία, ο αναβάτης μπορεί να διανύσει έως και 75 χιλιόμετρα. Η επαναφόρτιση διαρκεί 7 ώρες ή 3,5 ώρες, αν χρησιμοποιηθεί ο ειδικός ταχυφορτιστής των 10 Α.
   
Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στο κέντρο του πίσω τροχού και η ροπή του αγγίζει τα 15,3 kgm, τα οποία μπορούν να αποδοθούν άμεσα για ισχυρές επιταχύνσεις.
 
Το μοντέλο κοστίζει 3.200 ευρώ, ενώ με την επιδότηση και το όφελος απόσυρσης, η τιμή φτάνει στα 2.284 ευρώ.