H νέα Bull-e

H νέα Bull-e

H νέα Bull-e

Bull-e: Μια νέα, ελληνική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Η Bull-e είναι ένα project του Έλληνα Νίκου Μανάφη, μια custom ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα με μοναδική εμφάνιση και στόχο την διαφορετική αστική μετακίνηση. Δείτε περισσότερα…

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε την άνθηση της ελληνικής δημιουργικότητας, σε κάθε τομέα και η κινητικότητα είναι φυσικά ένα από τα πιο «hot» θέματα της σύγχρονης εποχής. Ο Έλληνας σχεδιαστής Νίκος Μανάφης παρουσίασε την τελευταία του δημιουργία, την μοτοσυκλέτα Bull-e, ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο σε custom εμφάνιση, που παράγεται ήδη και έχει ήδη σημειώσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
 
Η Bull-e βασίζεται σε ένα «ήδη υπάρχον και διαθέσιμο» σασί, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Ν. Μανάφης, με ριζοσπαστική εμφάνιση που θέλει να δώσει νέο αέρα στις μετακινήσεις σας. Ο κύριος όγκος του Bull-e είναι κατασκευασμένος από fiberglass δημιουργώντας έναν γνώριμο «πυρήνα», ενώ το μοντέλο προβλέπει έξυπνες λύσεις πρακτικότητας: Φέρει 2 ντουλαπάκια, το ένα από τα οποία μεγαλύτερο και επεκτεινόμενο, ενώ εξοπλίζεται με 2 ποτηροθήκες για την στήριξη ροφημάτων, κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα μιας μοτοσυκλέτας.
 
Το Bull-e εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 2,72 ίππων που χαρίζει μια τελική ταχύτητα στα 45 χιλιόμετρα την ώρα, καθιστώντας το μοντέλο κατάλληλο για οδήγηση με δίπλωμα AM. Η αυτονομία δηλώνεται στα 50 χιλιόμετρα.
 
Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο, η τιμή του μοντέλου θα ξεκινά από τα 4.500 ευρώ, ενώ μόνο 250 θα κατασκευαστούν, με τα πρώτα 30 να έχουν ήδη δεσμευθεί. Οι παραδόσεις αναμένονται στο τέλος της άνοιξης με αρχές καλοκαιριού 2021.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε ένα κλικ εδώ.