Ο Andrea Dovizioso

Ξέσπασμα Dovizioso: «Στην Ducati δεν με άκουγαν»

Επίθεση κατά του Gigi Dall Igna κάνει «πλαγίως» ο Andrea Dovizioso, μετά την απόσυρση του από τον χώρο των MotoGP. Δείτε τι είπε για τα τελευταία γεγονότα πριν την έξοδο…

Λίγο πριν γίνει επίσημη η μη ανανέωση του συμβολαίου του Andrea Dovizioso με την Ducati, κυκλοφορούσαν ήδη ψίθυροι ότι η σχέση του αναβάτη με τον επικεφαλής του Ducati Corse, Gigi Dll Igna, ήταν κατεστραμμένη. Τώρα, ο ίδιος ο αναβάτης αφήνει τα δικά του υποννοούμενα, με δηλώσεις που έκανε και δημοσιεύθηκαν στα διεθνή μέσα.
 
Ο Dovizioso, ο οποίος θα αγωνιστεί σε επίπεδο τοπικού Motocross κάνοντας ένα διάλειμμα από το απαιτητικότατο MotoGP, δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν: «Μπορούσα ακόμα να παλέψω για το πρωτάθλημα. Αλλά στην Ducati, όλα έγιναν πολύ βαριά, χρειαζόμουν ηρεμία στο μυαλό μου. Είμαι τυχερός που δεν χρειάζομαι χρήματα, υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή.»
 
«Στα MotoGP όλα είναι ωραία, αλλά τα απολαμβάνεις περισσότερο μόνο όταν φέρνεις αποτελέσματα. Το 2020, αυτά δεν ήρθαν. Δεν μπορούσα να ζω ήρεμα, στην Ducati είχα καλές σχέσεις με όλους, εκτός από έναν. Το όριο της μοτοσυκλέτας είναι το ίδιο, εδώ και χρόνια. Ήθελα να πω την γνώμη μου, αλλά ποτέ δεν με άκουγαν» συμπλήρωσε ο Dovizioso.
 
Για την νέα του full-time ασχολία στα Motocross, ο Dovizioso είπε: «Πρώτος μου στόχος δεν είναι τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστηθώ πλήρως αυτό το πάθος, να πάρω ότι έχει να μου δώσει. Να πάρω μια ανάσα».