Οι Valentino Rossi και Franco Morbidelli, μπροστά στις αγωνιστικές Yamaha YZR-M1.

Petronas Yamaha MotoGP: Παρουσιάστηκε η ομάδα

Το νέο αγωνιστικό σπίτι του Valentino Rossi αποκάλυψε τα χρώματα για το 2021, με τους Rossi και Morbidelli να μπαίνουν στον στίβο μάχης για τον τίτλο. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η αγωνιστική ομάδα Petronas Yamaha παρουσίασε την μοτοσυκλέτα MotoGP του 2021, μαζί φυσικά με τα αγωνιστικά της χρώματα και τους αναβάτες της. Μια νέα εποχή για την ομάδα και την Yamaha ξεκινά, αφού μαζί με τον Franco Morbidelli, που πλασαρίστηκε 2ος στο πρωτάθλημα του 2020, θα αγωνίζεται πλέον ο Valentino Rossi.
 
Μάλιστα, ο 42χρονος superstar των αγώνων δήλωσε για την αλλαγή ομάδας μετά από 8 αγωνιστικές χρονιές: «Είναι μια νέα εμπειρία και δεν μπορώ να περιμένω. Μου αρέσουν τα νέα χρώματα στην μοτοσυκλέτα, το κράνος μου, η φόρμα μου. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, να παλέψω για το βάθρο, για νίκες και για μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους μας για το καλύτερο που μπορούμε. Νομίζω ότι, μαζί με τον Franco, είμαστε μια ενδιαφέρουσα δυάδα αναβατών και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Όλη η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο και εγώ θα δώσω το μέγιστο δυνατό για να πετύχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».
 
Ο Franco Morbidelli είπε, αντίστοιχα:  «Τα χρώματα της M1 του 2021 είναι παρόμοια, αλλά διαφορετικά και μου αρέσουν. Αυτό που διαφέρει σίγουρα είναι ο ομόσταυλος μου: Περιμένω και ελπίζω να είναι μια θαυμάσια χρονιά για τον Vale και εμένα. Είχαμε μια δυνατή σχέση επί πολλά χρόνια και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Προσωπικός μου στόχος για το 2021 είναι να γίνω καλύτερος, να βελτιωθώ σαν άνθρωπος, αναβάτης και αθλητής. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το 2020, αλλά και χρόνο με το χρόνο».