Η τελευταία γενιά του Honda Transalp, που διατέθηκε μέχρι το 2012.

Honda Transalp: Κατοχυρώθηκε ξανά το όνομα

Παραμένει ζωντανό ένα από τα θρυλικότερα μοντέλα της Honda, καθώς η εταιρεία κατοχύρωσε εκ νέου το όνομα Transalp πυροδοτώντας ξανά σωρεία φημών! Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πληροφορίες από την Αμερική, δείχνουν ότι η Honda κρατά «ζωντανές» τις… φήμες για το Transalp, όπως επίσης και το ίδιο το μοντέλο! Σύμφωνα με ανάλογα ρεπορτάζ διεθνών μέσων, η εταιρεία κατέθεσε εκ νέου πατέντα κατοχύρωσης του ονόματος Transalp, διατηρώντας τα δικαιώματα της χρήσης του για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, η πατέντα για την χρήση του Transalp ως ονόματος μοτοσυκλέτας για τις ΗΠΑ, είχε λήξει το 2016 και η επανάκτηση της από την Honda, δείχνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.
 
Εδώ και αρκετό καιρό, έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί «επίσημα» ότι η Honda δουλεύει σε ένα νέο, adventure μοντέλο μεσαίου κυβισμού, καθώς ο ανταγωνισμός στην κατηγορία αυτή έχει κυριολεκτικά πάρει φωτιά. Μάλιστα, στο Moto Τρίτη σας είχαμε γράψει από τους πρώτους στην Ελλάδα, πριν από 5 ολόκληρα χρόνια, για τα πρώτα σημάδια της μεγάλης επιστροφής του Transalp.
 
Η κατοχύρωση του ονόματος για την Αμερική εκ νέου, μπορεί να φανερώνει τα σχέδια της Honda –αξίζει να αναφέρουμε, ότι για την Ευρώπη τα δικαιώματα του ονόματος ανήκουν ακόμα στην εταιρεία, μέχρι το 2026. Όσο περνάει ο καιρός λοιπόν, βλέπουμε ότι οι ενδείξεις προς το νέο Adventure μοντέλο μεσαίου κυβισμού της Honda πληθαίνουν! Προς το παρόν περιμένουμε περισσότερα…
 

  • ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

    Αμήν και΄πότε.Με όλα αυτά τα παρτάλια τα γερμανοαυστριακά μπουρδελάκια που και πανάκριβα είναι και οι δημοσιογράφοι τα υπερθεματίζουν, πήξαμε.Τουλάχιστον τα κινεζο-ινδικά είναι φτηνά και τους συγχωρείς κάποιες ατέλειες.Το τελευταίο transalp 700 μετά από ένα yamaha fjr 1300 που είχα ήταν μαγικό. Αναμένω.

      2