Moto Trade: Νέες παραλαβές UMA, RCB και YYPANG

Η ιδιαίτερη περίοδος που διανύουμε δεν σταματά τη Moto Trade, η οποία με συνεχείς παραλαβές φροντίζει να μη σου λείψει τίποτα.

Το να μπορείς να βρεις εύκολα και να αποκτήσεις άμεσα το ανταλλακτικό ή το after market προϊόν που επιθυμείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά. Η Moto Trade το γνωρίζει πολύ καλά και με συνεχείς παραλαβές φροντίζει να διατηρεί υψηλό στοκ με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών λιανικής και χονδρικής. Πρόσφατα παρέλαβε μεγάλες ποσότητες από προϊόντα βελτίωσης και ανταλλακτικά των εταιρειών UMA, RCB και YYPANG. Μπορείς να τα δεις όλα και στο www.mototrade.gr και μέσα από το εύκολο και κατανοητό μενού μπορείς θα βρεις ότι χρειάζεσαι, αφού όλα είναι ταξινομημένα ανάλογα με το είδος. Έτσι, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου. Οι πελάτες της χονδρικής, μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο site της Moto Trade ώστε να δουν τα προϊόντα με τιμές χονδρικής.

Να θυμίσουμε ότι η Moto Trade βρίσκεται στο πλευρό πελατών λιανικής και χονδρικής Από το 1978 παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη. Σήμερα, εισάγει και αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ενώ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πολλών από αυτούς. Η λίστα είναι εντυπωσιακά μεγάλη, αλλά ενδεικτικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τις εταιρείες RACING BOY, UMA RACING και CARDINALS RACING, ενώ διαθέτει ως ανεξάρτητος εισαγωγέας τα προϊόντα των FEDERAL, ASPIRA, NGK και BANDO. Η Moto Trade αναζητά συνεχώς νέες εταιρείες, ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Πρόσφατα στο οπλοστάσιό της προστέθηκαν τα κράνη της SPYDER, τα οποία θα βρείτε σε μοναδικές τιμές γνωριμίας, καθώς και τα τακάκια και οι δίσκοι συμπλέκτη της Ιταλικής ADIGE, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30